Dodaj do ulubionych

Zbiórka na domenę!

07.12.12, 12:45
Dzień dobry wszystkim!

Zgodnie ze starym zwyczajem nastał czas zbiórki środków na opłacenie naszej domeny chorobytarczycy.eu, na której znajdują się linki do:

- Forum: chorobytarczycy.eu/forum
- Faq: chorobytarczycy.eu/faq
- Testu na niedoczynność tarczycy: chorobytarczycy.eu/test
- Kalkulatora do przeliczania wyników na %: chorobytarczycy.eu/kalkulator

Linki mają zgrabną formę, łatwą do zapamiętania smile

Domena kosztuje 61 zł, 11 złotych płacę ja, pozostaje do zebrania 50 zł. Akcja trwa do wtorku włącznie, można wykupić cegiełki po 5 zł lub po 10 zł. Chętnych proszę o zgłaszanie się do mnie na maila gazetowego, podajcie koniecznie którą cegiełkę wybieracie! smile
Obserwuj wątek
    • harmoniak UP! 09.12.12, 22:22
      smile
    • pies_z_laki_2 Re: Zbiórka na domenę! 10.12.12, 11:01
      Zgłaszam się na wezwanie smile
      Co mam robić? Proszę o pw smile
      • harmoniak Re: Zbiórka na domenę! 10.12.12, 20:41
        Napisz do mnie na PW smile
    • harmoniak Koniec akcji. Dziękuję :) 11.12.12, 22:13
      Dziękuję bardzo wszystkim, którzy wykupili cegiełki! Następna zbiórka w przyszłym roku. smile
    • harmoniak Zbiórka na domenę 2013 06.12.13, 10:56
      Witajcie Mikołaje smile

Nadeszła zima i czas zbierania cegiełek na domenę!

Cena na szczęście nie zmieniła się i tak jak w poprzednich latach wynosi 61 zł. 11 zł płacę ja, zatem pozostaje 50 zł do zebrania. Cegiełki standardowo po 5 zł i 10 zł (do wyboru), chętnych proszę o zgłaszanie się na priv (mail gazetowy) z informacją o wybranej cegiełce, podam wtedy dane do przelewu.

Akcja trwa do środy włącznie!

W pierwszym poście tego wątku pisałam, jakie są korzyści wynikające z posiadania przez forum własnej domeny.

Korzystając z okazji, dziękuję za kolejny rok pomagania na forum, szczególnie tym, którzy pomagają regularnie. Jesteście niezłomni!

Nasze forum ma już 4 lata smile
      • harmoniak up 07.12.13, 21:13
        UP!
        • harmoniak Re: up 09.12.13, 18:50
          Up, jeszcze dwa dni, zostały 2 cegiełki po 5 zł, łapcie póki jeszcze są!
          smile
          • ayta Re: up 09.12.13, 19:06
            to wrzuc mi na mój email zrobię przelew od razu na 20 zł bedzie z głowywink
            • wiatro-dmorza Re: up 09.12.13, 19:19
              Ja też się zgłaszam smile może być 10 - 20 ile tam brakuje
              • ayta Re: up 09.12.13, 19:36
                to w takim razie ja wpłacam 15 a wiatro_dmorza 5 zł okiwink
                • harmoniak Re: up 09.12.13, 21:05
                  Pff, Ayta, zgarniasz 3 cegiełki?!?!? big_grin (trzy po pięć, choć dwie jeśli policzyć 10 i 5, PRAWDA).

OK, może tak być, wiatro_dmorza proszę o kontakt na email (harmoniak@gazeta.pl).

To zamykam akcję, dziękuję za udział, Ci co nie zdążyli muszą czekać caaały rok na nowe cegiełki smile
    • pies_z_laki_2 Re: Zbiórka na domenę! 27.12.14, 14:05
      Up ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka