Dodaj do ulubionych

interpretacja wyników

14.08.20, 16:11
Witam, proszę o interpretację wyników (kobieta 29l)
FT3 Wynik badania 3,47 pmol/l norma: 2,43- 6.01
FT4 Wynik w surowicy 9,36 pmol/l norma: 9,01 -19.05
TSH Wynik badania 2,109 µIU/ml norma:0,35- 4
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka