jocynka 02.01.10, 19:12 Witam Panią! Chciałabym sie dowiedziec, jak bedzie przedstawiac sie zdrowie Babci ( Franciszka 29.11.1919) mojego Narzeczonego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Pytanie 02.01.10, 19:17 Dziękuję za kontakt. Mam pytanie : czy Babcia narzeczonego mieszka sama , czy z rodziną? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Pytanie 03.01.10, 14:14 Witam, VII Kijów, X Pucharów, VIII Kijów, Świat, Umiarkowanie. Z kart wynika, że stan zdrowia Babci znacząco nie ulegnie pogorszeniu. Jednak rodzina musi wykazać więcej niż myślała zaangażowania i troski. Trzeba przestrzegać wyznaczonych wizyt lekarskich i nie zwlekać z przyjmowaniem zaordynowanych medykamentów. Czyli ścisła współpraca z lekarzem. Z dobranych kart wynika, że odbędą się badania diagnostyczne typu pobieranie krwi oraz możliwe podawanie leków w formie zastrzyków. Zmiana lekarza, pewnie na specjalistę, i przedstawia się to jako działanie długofalowe. Ta prognoza dotyczy około 2 miesięcy od zapytania. Ogólnie, nie podejmuję się prognozowania w zakresie zdrowia. Przede wszystkim lekarz! Pozdrawiam Odpowiedz Link
jocynka Re: Pytanie 04.01.10, 19:38 Dziękuję za odpowiedz. Z tego co mi wiadomo Babcia dzisiaj miała badania krwi. Karty sie nie myliły. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link