09.12.11, 18:20
Chciałabym wiedzieć czy będe jeszcze kiedyś szczesliwie zakochana. Joanna 29.05.1986
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Prośba. 09.12.11, 20:32
      Witam,
      z przełożenia karty pokazały, że będziesz kochana, możliwy jest nawet stabilny i wygodny związek, ale bez twojej wzajemności. Będziesz więc szukać uczucia dla siebie gdzieś indziej.
      Z rozkładu - miłość i szczęśliwy związek się pokazał, ale zanim do tego dojdzie będzie jakaś relacja dla ciebie niezbyt udana, której będzie towarzyszyć pragnienie przeżycia miłości. Trochę tak jest pokazane, jakby te relacje uczuciowe przez pewien czas nałożyły się na siebie.
      • truskawkowymentos Re: Prośba. 11.12.11, 12:37
        Bardzo dziękuję i życzę Pani dużo szczęścia bo nie wiem jak inaczej mogę się odwdzięczyć. być może te słowa pozwalają zakiełkować nadziei która jakis czas temu we mnie umarła.

a czy mogłaby Pani mi powiedzieć co karty radzą? Zostać w Krakowie czy wracać do rodzinnego miasta?
        • wyka_ptasia Re: Prośba. 12.12.11, 09:49
          Lepsze karty wyszły na Kraków. Tu pokazały sie uczucia, które mogą być podstawą,na której można coś budować, w drugim mieście te uczucia, które się pokazały będą rozczarowaniem, ponieważ nie do końca można będzie im zaufać, w efekcie doprowadzą do zburzenia układu i pozostawienia ich za sobą.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka