Dodaj do ulubionych

Prosże o pomoc w interpretacji

15.07.15, 11:03
Witam,

Ostatnio w ramach ćwiczeń zrobiłam sobie rozkład na przyszłego partnera. W pytaniu o wygląd partnera wyszły karty:

Królowa monet - 5monet - 2monet

Królowa monet pokazuje mi na partnera o ciemnych włosach,ciemnych oczach, średniego wzrostu.

Jeżeli chodzi o 5 i 2 monet to kompletnie nie umie odczytać tego co karty chcą mi przekazać.
Hmm...Jakoś spróbuję.
2 monet. Wąż zwinięty w ósemkę -hmm...może nosić okulary,aparat....albo może mieć jakieś tatuaże.
5 monet. Ktoś o postawnej budowie nie koniecznie przy sobie czy napakowany,ale też nie chucherko,ktoś kto dba o siebie. Hmm...Nie wiem, takie było pierwsze moje skojarzenie.

Bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuje smile

Obserwuj wątek
    • 88ula Re: Prosże o pomoc w interpretacji 15.07.15, 22:51
      Wyciągnęłaś 3 karty, ale jakie było pytanie? "Jak wyglądać będzie partner"? to za mało. Dlatego nie wiesz jak odczytać karty, do czego przypisać te karty do wyglądu twarzy, włosów, postawy, charakteru?? itp. Musisz zadać pytania szczegółowe. "Jaki charakter będzie mieć mój przyszły partner" i wyciągasz kartę, "Jaki zawód będzie wykonywać" i wyciągasz kartę. "Z jakiego środowiska będzie się wywodzić" - wyciągasz kartę, "Jaki będzie mieć kolor oczu?....itd, itd Powodzenia.
      • anecia1216 Re: Prosże o pomoc w interpretacji 16.07.15, 06:58
        Ogólnie wyglądało to tak,że w ramach ćwiczeń zrobiłam sobie rozkład na przyszłego partnera,tam były podane pytania i na podstawie tych pytań robiłam rozkład. Do konkretnego pytania losowałam 3 karty. Było pytanie o jego charakter, tutaj karty które mi wyszły umiałam dopasować.Gdzie go spotkam,kiedy itd. Pytanie odnośnie wyglądu było ogólne, jak będzie wyglądać,żadnych szczegółów. Może rzeczywiście masz racje i należało by konkretniej sprecyzować pytania co do wyglądu. Dziękuje za rade smile Pozdrawiam smile
    • an-na-s Re: Prosże o pomoc w interpretacji 17.07.15, 10:10
      Mężczyzna ciemnowłosy, może mieć w wyglądzie kobiecy, miękki rys. Ponadto może mieć jakąś wadę ciała/wyglądu (coś związanego z zaburzeniem równowagi/proporcji w ciele), która jest jego kompleksem (bardzo możliwe też, że po prostu kobiecy rys uważa za wadę).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka