ania515515 31.10.15, 21:56 Jakiś czas temu byłam u wrożki ktora przepowiedziala, że mezczyzna jest blisko i spotkam go "nagle". Czy to znaczy, że to jest ktoś kogo już znam? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: pytanie do Pani Uli 01.11.15, 15:12 aniu jestem na parodniowym wyjezdzie. moge odpowiedziec gdy wroce do domu. PS. ludzi sie z reguly spotyka "nagle" przeciez nikt nie planuje ze np. we wtorek z pewnoscia spotkam pana 180 cm bruneta z modrymi oczyma I bach! jest na twojej drodze i do tego on wie ze ma byc twoj. Nie uwazasz ze to smieszne. Odpowiedz Link
88ula Re: do ania515515 - pytanie do Pani Uli 04.11.15, 17:00 Karty pokazały: 1/ co się zdarzy/co cie czeka w miłość/uczuciu w ciągu najbliższych paru m-cy: 4 mieczy + 5 buław - jak na razie będzie zastój, nic nie będzie się dziać szczególnego, nie widać żadnego pana na horyzoncie, stagnacja, izolacja i może tez twoje duchowe zmęczenie, jednak po tej bezczynności może nastąpić jakaś rywalizacja, wyzwanie, może ty będziesz się odbywać "walkę" wewnętrzna ze sobą, albo będziesz usilnie działać, aby zwalczyć ten bezruch, może będzie to zmaganie się z kimś np. o kogoś, albo swoje racje, może będziesz chciała komuś coś udowodnić, aby do siebie przekonać. Jednak na razie nie zanosi się, że osoba na jakiej ci zależy stanie na twojej drodze wkrótce. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link