grzespelc 10.01.10, 13:51 To i ja się przywitam. Raczej nie będę się wypowiadał, bno potrzebuję solidnego odwyku od forum, ale czasami Was poczytam. Zapowiada sie ciekawie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaika Re: Witam 10.01.10, 16:40 grzespelc napisał: > To i ja się przywitam. Raczej nie będę się wypowiadał, bno potrzebuję > solidnego odwyku od forum, ale czasami Was poczytam. Zapowiada sie ciekawie. No to lecz się szybko (teraz mają wzięcie terapie krótkoterminowe, co warto wziąć pod uwagę). Odpowiedz Link
diabollo Re: Witam 10.01.10, 17:05 gaika napisała: > grzespelc napisał: > > > To i ja się przywitam. Raczej nie będę się wypowiadał, bno > potrzebuję > > solidnego odwyku od forum, ale czasami Was poczytam. Zapowiada sie > ciekawie. > > No to lecz się szybko (teraz mają wzięcie terapie krótkoterminowe, > co warto wziąć pod uwagę). Hehehe, no właśnie. Witaj czcigodny Grzespelcu. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
uffo Re: Witam 10.01.10, 19:16 witaj, witaj, zrob sobie cold turky trzydniowe, a potem zapal Marysie i z nowym przyplywem energii i checi koegzystowania przystepuj do gadania. Ale oczywiscie mozesz uczestniczyc milczeniem i obserwacja, to rowniez, jak wiem z doswiadczenia, wazne aspekty uczestniczenia w ruchu spolecznym. Niemniej mam nadzieje ze bedziesz udzielal swego glosu w kwestiach decyzyjnych? Odpowiedz Link