3.14-roman 13.04.10, 20:42 Teraz na jedynce leci "Pianista" Polańskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: Program TV- kwiecień 13.04.10, 20:57 Na razie nie doleciał nawet do punktu K. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Program TV- kwiecień 13.04.10, 21:15 Ooo, dobrze, że mi przypomniałeś, bo miałam obejrzeć i zupełnie zapomniałam. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Program TV- kwiecień 13.04.10, 21:16 Cholera, już godzinę trwa, to już chyba nie mam po co oglądać:] Odpowiedz Link
3.14-roman 14.04 14.04.10, 00:00 www.tv.pl/home/dzien/2010-04-14/godz/19_25/kat/0/stacja/0/strona/0.xhtml Polsat 20:00 Niepokonany Seabiscuit 22:30 Wichrowe Wzgórza Jedynka jeszcze się nie zdecydowała Dwójka 23:00 Dzieci gorszego boga Odpowiedz Link
3.14-roman Re: 14.04 14.04.10, 00:01 Tylko, że nie wiem, czy jutro to będzie aktualne. Teraz program zmienia się jak w kalejdoskopie. Odpowiedz Link
mnop2 Re: 14.04 14.04.10, 10:33 mogliby puścić jasia fasolę, mam ochotę na coś totalnie głupiego. jaś fasola- nadchodzi totalna KATASTROFA! ps przepraszam za użycie TEGO słowa ;) Odpowiedz Link
airtair Re: 14.04 14.04.10, 16:07 Najwyraźniej stwierdzili, że puszczą tego Fasolę ale w odcinkach- pełnometrażowka też ma swoje zalety, oryginały oryginałami :D. Odpowiedz Link
3.14-roman Środa, 21 21.04.10, 00:07 Myślę, że nie ma sensu robić jednego długiego wątku, wątek na jeden miesiąc wystarczy. Jeżeli ktoś ma ochotę się rozerwać, jutro o 20.45 na Dwójce będzie "Powiedz tak" z Jennifer Lopez Jeżeli ktoś ma ochotę przeciwną 20:30 | TVP 1 "Paweł mieszka w małym pomorskim miasteczku razem z matką i upośledzonym bratem. Jego ojciec zapił się na śmierć, a matka jest chora na raka. Paweł z bratem wierzą, że może jej pomóc modlitwa na Jasnej Górze. Paweł jest obiecującym długodystansowcem. Docenia go nauczyciel wf-u, alkoholik Andrzej. Chłopak w tajemnicy wyrusza do Częstochowy. Zakłada się z Matką Boską, że jeśli dobiegnie na Jasną Górę, mama wyzdrowieje. Andrzej jedzie za chłopcem. Wspólnie odbywają podróż, podczas której Andrzej zmierzy się z nałogiem, a Paweł z ludzką słabością." Odpowiedz Link
3.14-roman Poniedziałek- 26.04 25.04.10, 22:53 Jedynka 22:10 Diamenty są wieczne "Dla fanów Bonda Wywiad brytyjski, zaniepokojony wzrostem przemytu diamentów z RPA, wysyła Jamesa Bonda do Amsterdamu, gdzie mieści się centrum nielegalnego handlu kamieniami szlachetnymi. Ma przeniknąć do siatki przemytników i wyjaśnić przyczyny wzmożonego przepływu kamieni. Okazuje się, że odwieczny rywal Bonda, marzący o zapanowaniu nad światem, Blofeld, pracuje nad skonstruowaniem gigantycznego lasera. Diamenty zaś mają mu posłużyć do budowy sterującego promieniem lustra." Polsat 20:00 Armageddon "Imponujący rozmachem inscenizacyjnym film z gwiazdorską obsadą. Szef NASA Dan Truman i jego zespół odkrywają, że w stronę Ziemi zmierza olbrzymia asteroida, równa powierzchnią Teksasowi. Jej zderzenie z planetą spowoduje zagładę. Truman pospiesznie opracowuje plan ocalenia. Jego koncepcja zakłada dotarcie do asteroidy promem kosmicznym i umieszczenie ładunków nuklearnych w wywierconych wcześniej otworach. Ich wybuch rozerwie asteroidę. Truman zwraca się o pomoc do Harry'ego Stampera, specjalisty w dziedzinie wiertnictwa" 22:55 | TVP 2 W czym mamy problem? "Beverly Sutphin to wzór matki i żony. Dla dobra najbliższych gotowa jest na każde poświęcenie i biada temu, kto choćby niechcący sprawi przykrość jej dzieciom, mężowi lub jej samej. Wówczas Beverly zmienia się w morderczynię. Pierwszą jej ofiarą jest nauczyciel, który ośmielił się skrytykować syna. Beverly nęka telefonami znienawidzoną sąsiadkę, która kiedyś zajęła jej miejsce na parkingu. W końcu posuwa się do morderstwa. Następną ofiarą jest chłopak, który nie interesuje się jej córką. Lista ofiar przykładnej gospodyni rośnie z każdym dniem." 00:30 Irak- stracone pokolenie Dokument "Wiosną 2003 r. siły koalicyjne obaliły rząd Saddama Husajna. Od tamtego czasu 20 procent ludności Iraku uciekło do sąsiednich krajów przed narastającym terrorem. Irakijczycy twierdzą, że ich powrót do kraju jest niemożliwy grozi śmiercią lub więzieniem. Podczas wojny najbardziej ucierpiały dzieci. W Ammanie w Jordanii jest ćwierć miliona małych uchodźców. Najmłodsze ofiary wojny, osierocone, okaleczone psychicznie i często fizycznie, pozbawione środków do życia, dorastają w atmosferze lęku i niepewności." Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Program TV- kwiecień 25.04.10, 23:00 3.14-roman napisał: > Teraz na jedynce leci "Pianista" Polańskiego. Koszmarny film. Jak mąż puścił na chwilę dostałam ataku histerii :/ Akurat trafił na moment gdzie ciężarną kobietę wpycha się do wagonu :/ Odpowiedz Link