Dodaj do ulubionych

Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni

21.05.10, 20:27
Zresztą widzę, że i inni forumowicze na wielu forach tacy markotni, osowiali. Ja do tego mam masę rzeczy do zrobienia. Buuuuu....

Będę się pojawiał, lecz rzadko. Potem mam nadzieję wrócić do formy.
Obserwuj wątek
    • aaricia_szalona Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:41
      My też mamy nadzieję, że wrócisz. Tylko nie każ nam czekać parę tygodni. Tu się tęskni. Nawet Jesion rozpaczliwie jęczy nocami ;)
      • gazeta_mi_placi Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:47
        Myślę,że parę dni w zupełności wystarczy :P.
      • 3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:55
        Dobry pomysł na wątek :D
        • martuha Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:05
          najwyrazniej wszyscy sa markotni, bo tesknia za Toba. wracaj szybko!
        • misiania Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:11
          a taka np. ja to z tych bardziej denerwujących i przejmujących się jestem. z
          jednej strony ciężar 5000 lat kultury basenu Morza Śródziemnego na barkach każe
          mi zachować cywilizowany dystans, ale z drugiej strony moje prymitywne
          wewnętrzne trzecie oko rozgląda się na wszystkie strony. więc mając w odwłoku
          basen, morze i kulturalny dystans chciałabym zapytać: co się dzieje z Tobą,
          PiRomanie????
          • 3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:28
            Ano wegetuję sobie. Spokojnie, kończyć ze sobą póki co nie zamierzam. Jeżeli będę organizować sobie zejście z tego świata, będzie ono huczne :D

PS: Nie przystałem do Al-Kaidy.
            • misiania Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:33
              hyhy, czyli niepotrzebne z tych nerw se soczewicę przypaliłam :))))
            • 3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:34
              Gdybym pisał na jakimś amerykańskim forum, po takim poście jak powyższy mógłbym się spodziewać wizyty panów z CIA. Głupio by było, syf mam w melinie i do tego pustki w lodówce, nie miałbym ich czym poczęstować. A nawet jakbym miał, to wszystkie naczynia są w zlewie, czekając na mycie.

Jutro będę sprzątać, bo przed CIA to trochę wstyd, nie? Zwłaszcza, że Fakt może przyjechać i głupio będzie, jak pokażą całej Polsce stos naczyń w zlewie.
              • tamitthecat Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 22:44
                zawsze zamiast CIA może do ciebie wpaść agent specjalny Pepe Pan Dziobak!
                ( sorry nie mogłam się powstrzymać u mnie w domu teraz dziobakomania panuje aż
                się kurde klape od kibelka boję podnieść)
                • trusiaa Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 22:48
                  Romanie?

No.
                  • gazeta_mi_placi Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 22.05.10, 17:45
                    Jakie parę tygodni????
                    Nie wyrażamy na to zgody.
                    Najwyżej mały urlop okolicznościowy w wymiarze dwóch dni roboczych.
                    Nie ma tak lekko!
    • sootball Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 22.05.10, 14:45
      Lato idzie. Nie ma na to rady.
    • kaga9 Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 23.05.10, 00:36
      Też osowiałam. Teraz wyglądam tak:
      https://gimswiedziebnia.cba.pl/e107_images/newspost_images/sowa.jpg
      • w.iwo Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 23.05.10, 17:55
        masakra, zalało Ci cmentarzysko ?
        wracaj
        • uccello Dla PiRomana 27.05.10, 23:33
          Jak zobaczyłam, od razu pomyślałam o Tobie
          www.flickr.com/photos/ajourneyroundmyskull/4643447929/sizes/l/
          • w.iwo Re: Dla PiRomana 29.05.10, 20:13
            cudny, tylko łapki ma takie podobne do szparag ;)
            • aaricia_szalona Re: Dla PiRomana 28.06.10, 21:43
              Roman, według moich obliczeń minęło już pięć tygodni. Sześciu i więcej, za choinkę nie można określić jako "parę". Proszę natychmiast wracać i zająć się współspoczywającymi. Ale już!!!!
              I nie myśl, że tak łatwo nas będzie udobruchać. Parę (!) skrzynek Wróżki jak nic.
              • kaga9 Re: Dla PiRomana 28.06.10, 23:08
                Każde słowo Aaricii podkreślam irytującym dżwiękiem wuwuzeli i będę trąbić, aż wrócisz! O.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka