3.14-roman 21.05.10, 20:27 Zresztą widzę, że i inni forumowicze na wielu forach tacy markotni, osowiali. Ja do tego mam masę rzeczy do zrobienia. Buuuuu.... Będę się pojawiał, lecz rzadko. Potem mam nadzieję wrócić do formy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaricia_szalona Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:41 My też mamy nadzieję, że wrócisz. Tylko nie każ nam czekać parę tygodni. Tu się tęskni. Nawet Jesion rozpaczliwie jęczy nocami ;) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:47 Myślę,że parę dni w zupełności wystarczy :P. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 20:55 Dobry pomysł na wątek :D Odpowiedz Link
martuha Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:05 najwyrazniej wszyscy sa markotni, bo tesknia za Toba. wracaj szybko! Odpowiedz Link
misiania Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:11 a taka np. ja to z tych bardziej denerwujących i przejmujących się jestem. z jednej strony ciężar 5000 lat kultury basenu Morza Śródziemnego na barkach każe mi zachować cywilizowany dystans, ale z drugiej strony moje prymitywne wewnętrzne trzecie oko rozgląda się na wszystkie strony. więc mając w odwłoku basen, morze i kulturalny dystans chciałabym zapytać: co się dzieje z Tobą, PiRomanie???? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:28 Ano wegetuję sobie. Spokojnie, kończyć ze sobą póki co nie zamierzam. Jeżeli będę organizować sobie zejście z tego świata, będzie ono huczne :D PS: Nie przystałem do Al-Kaidy. Odpowiedz Link
misiania Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:33 hyhy, czyli niepotrzebne z tych nerw se soczewicę przypaliłam :)))) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 21:34 Gdybym pisał na jakimś amerykańskim forum, po takim poście jak powyższy mógłbym się spodziewać wizyty panów z CIA. Głupio by było, syf mam w melinie i do tego pustki w lodówce, nie miałbym ich czym poczęstować. A nawet jakbym miał, to wszystkie naczynia są w zlewie, czekając na mycie. Jutro będę sprzątać, bo przed CIA to trochę wstyd, nie? Zwłaszcza, że Fakt może przyjechać i głupio będzie, jak pokażą całej Polsce stos naczyń w zlewie. Odpowiedz Link
tamitthecat Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 21.05.10, 22:44 zawsze zamiast CIA może do ciebie wpaść agent specjalny Pepe Pan Dziobak! ( sorry nie mogłam się powstrzymać u mnie w domu teraz dziobakomania panuje aż się kurde klape od kibelka boję podnieść) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 22.05.10, 17:45 Jakie parę tygodni???? Nie wyrażamy na to zgody. Najwyżej mały urlop okolicznościowy w wymiarze dwóch dni roboczych. Nie ma tak lekko! Odpowiedz Link
sootball Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 22.05.10, 14:45 Lato idzie. Nie ma na to rady. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 23.05.10, 00:36 Też osowiałam. Teraz wyglądam tak: Odpowiedz Link
w.iwo Re: Chyba urlop potrwa jeszcze parę tygodni 23.05.10, 17:55 masakra, zalało Ci cmentarzysko ? wracaj Odpowiedz Link
uccello Dla PiRomana 27.05.10, 23:33 Jak zobaczyłam, od razu pomyślałam o Tobie www.flickr.com/photos/ajourneyroundmyskull/4643447929/sizes/l/ Odpowiedz Link
w.iwo Re: Dla PiRomana 29.05.10, 20:13 cudny, tylko łapki ma takie podobne do szparag ;) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Dla PiRomana 28.06.10, 21:43 Roman, według moich obliczeń minęło już pięć tygodni. Sześciu i więcej, za choinkę nie można określić jako "parę". Proszę natychmiast wracać i zająć się współspoczywającymi. Ale już!!!! I nie myśl, że tak łatwo nas będzie udobruchać. Parę (!) skrzynek Wróżki jak nic. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Dla PiRomana 28.06.10, 23:08 Każde słowo Aaricii podkreślam irytującym dżwiękiem wuwuzeli i będę trąbić, aż wrócisz! O. Odpowiedz Link