Dodaj do ulubionych

Intruder alert vol. 2

30.09.10, 23:10
Łojojoj! Może jestem przewrażliwiony, ale lista zablokowanych rozszerzyła się do trzech osób. Osoba trzecia- post sprzed chwili:
"ps przeszlosci nie naprawisz. zwlaszcza gdy wciaz bedziesz poslugiwal sie "kijem".
tak jak inni.romku"

oraz parę rymów częstochowskich, a do tego parę postów z gatunku- wbijmy kilka przypadkowych liter, bez sensu.

Czy jestem przewrażliwiony, czy uważacie, że na przyszłość, jeżeli pojawią się takie osoby, mam blokować od razu, czy dawać szansę się wykrzyczeć?
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Intruder alert vol. 2 30.09.10, 23:35
      Na przyszłość- jeżeli czyta to ktoś, z kim w 2008 roku pokłóciłem się o to, jaki kolor firanek jest lepszy do niebieskiego pokoju albo ktoś, kogo oburzyło, że w czerwcu roku 2009 w jednym z postów napisałem, że nie lubię dzieci, to proszę wyraźnie mówić, o co chodzi, ewentualnie pisać na priv, a nie odwoływać się do jakiejś niejasnej przyszłości. Pocztę sprawdzam niemal codziennie, a na maile odpowiadam
      :)
    • aaricia_szalona Re: Intruder alert vol. 2 30.09.10, 23:38
      Można je zignorować, chociaż ja coraz częściej mam ochotę na CRWS. Kiedyś "nie strzimie" i mi się wyrwie.
      • 3.14-roman Re: Intruder alert vol. 2 30.09.10, 23:41
        :) Lepiej niech Ci się nie wyrywa. Ja odpowiadałem na zaczepki i nawet na Cmentarzu nie mam spokoju.
        • tygrysgreen Re: Intruder alert vol. 2 01.10.10, 12:11
          nie odpowiadaj, nie dyskutuj, nie udowadniaj, nie przekonuj.
    • gazeta_mi_placi Re: Intruder alert vol. 2 01.10.10, 12:16
      Romek,to nic.
      Moderator mojego forum dostał na komórkę sms-a,że jak śmiem "niesprawiedliwie" blokować ową osobę na forum :-)
      Dla niektórych wymóg pisania ze stałego forumowego nicka a nie z jednorazówek był widać zbyt trudny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka