drzejms-buond 29.03.11, 15:56 taki kieszonkowy, przy kluczykach, żeby można było zawsze wyciągnać i żwieczkę zapalić jęśli zajdzie taka poczeba... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sootball Re: cmentarz przytroczny 29.03.11, 17:18 a wyobrażacie sobie kapelusz z cmentarzem? (dobry gust idzie podciąć sobie żyły). Może być wersja sielankowo-trawiasta lub ponuro-księżycowa. Lincz gwarantowany. I - właśnie sprawdziłam - nie ja jedna wpadłam na ten pomysł... Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: cmentarz przytroczny 29.03.11, 20:02 Tylko taki znalazłam, ale to raczej lokum pojedyńcze. Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: cmentarz przytroczny 29.03.11, 20:08 I jeszcze takie cuś. (nawet Abraxas jest). Ale Dż. w przytroczonych;) kolczykach? No nie wiem. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: cmentarz przytroczny 09.04.11, 23:13 Aż dziw, że Lady Gaga jeszcze w tym nie hasa :) Odpowiedz Link
lucusia3 Re: cmentarz przytroczny 30.03.11, 22:52 Można bardzo gustownie z cmentarzem. Niekoniecznie na głowie. albo w wersji bardziej rozbudowanej Odpowiedz Link
ten_azorek Re: cmentarz przytroczny 02.04.11, 11:29 A może by tak cmentarz doniczkowy? Żywy, nie sztuczny, na prawdziwej ziemi. Prostokątna doniczka, płaska jak do bonsai, mogiłki, na mogiłkach bluszcz, begonie, kwiaty w słoju, znicze...Może to alternatywa dla przesiadujących na cmentarzach pań? Z domu nie trzeba wychodzić, dojeżdżać... Odpowiedz Link
vifxen Re: cmentarz przytroczny 02.04.11, 17:36 śliczny pomysł! chyba sobie taki zrobię w przyszłym tygodniu... Tylko z czego zrobić takie malutkie zniczyki? Odpowiedz Link
lucusia3 Re: cmentarz przytroczny 06.04.11, 22:38 Ja jednak jestem za przenośnym - takim o można przy nim posiedzieć np. w tramwaju, w kolejce do kasy w sklepie itp. Odpowiedz Link