tfu.tfu 25.03.13, 18:42 i sama siedzi znowu ;-P pffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 25.03.13, 18:49 oj, nie piszcz... jezdę i ja ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 25.03.13, 19:37 piskam bo zima, tfu! już mam dosyć i chcę żeby mi się zazieleniło i deszczu chcę ;-P, a nie kolejnej porcji śniegu do odwalenia sprzed chałupy ;-P Odpowiedz Link
kaga9 Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 25.03.13, 19:19 Bo atramentem chlapiesz. Z kałamarza. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 25.03.13, 19:38 to nie atrament, to kawa jest ;-P pacz uważniej, babo :-D Odpowiedz Link
kaga9 Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 25.03.13, 20:20 Łoj, pani. Monitor se muszę skalibrować, kolory mi przekłamywa;) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 28.03.13, 22:31 "Siedzi baba na cmentarzu trzyma palce w kalamarzu przyszedl duch, babe buch baba w krzyk a duch znikl". Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: doooooooooła mam... 03.04.13, 22:29 to włącz Trójkę, Owsiaka posłuchaj fajnie gra a wogle to mam propozycję - jedź na Łódstok ze mno w tem roku! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: doooooooooła mam... 03.04.13, 23:23 żeby się topless taplać w błocie? łeee... już mi się nie chce, a radia ni mo. nic ni mo, zimo jest :-/ z tą chorwacją to może grunt przygotowuję... kto wie, hyhy. i tak mam doooooooooooooooooooooooooooołaaaaaaaaaaaaaaaaa. ych! weś przyjeć, wódkie przywieś, przynajmniej się upiję w miłym tovarzystvie! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 17:18 jak wolisz, to można się taplać dupless w błocie, aczkolwiek nie jest to wcale obowionskowe ja byłam, było códnie da się wyżyć za jakąś dychę dziennie, jeśli nie jest się tylko miłośnikiem pifska spanie za darmo, muzyka za darmo, mycie za darmo i w niepowtarzalnej atmosferze żarcie u krisznowców - te słodkie kulki z manny z rodzynkami i masłem... mniammm...:) - za 2 zeta za 2 sztuki, cała porcja - jakieś 8 peelenów, albo tradycyjnie - kartofelki z kefirem na śniadanie, litr coli zamiast zupy i styknie :D za to masz niepowtarzalną atmosferę, stado wielbicieli i tyle najlepszych w życiu koncertów naraz, że nie podejrzewałabyś :D Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 20:02 no ale ja lubiam pivo :-( zarobić muszę najpierv na to szaleństvo ;-P a tak w ogóle to pojadę, jak mi zrobisz sveterek ;-P bo nie umim takich ładnych jeszcze, a mi się strassssssssssssssznie podobuje hyhy www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=6038&lang=pl o taki, taki! :-D wóćzkę i druty podeślę ;-P Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 20:23 umisz taki to umisz, zapevniam Cię a poza tem, to na Łódstok, namiot, kąpiele w deszczu i błotku nie czeba takiego swtrka Odpowiedz Link
kaga9 Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 00:14 Przyniosłam Ci góry na tego doła. Masz kawałek tych, które kocham: Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 00:23 obaviam zię, iż to ten rodzaj doła, na ktory pomoże jedynie 5 lat w Kaliforniiiiiiiiiii... iiiiiiiiiy/ :-/ albo chociaż szóstka v lotto... normalnie róv mariański, błech. ale dzięks! Odpowiedz Link
apersona Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 17:01 nie wierzę jusz w lato w górach ani wogle ide zrobie se ciasto na ocieplenie Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: doooooooooła mam... 04.04.13, 20:05 lato muminków... zróp vięcyj proszbardzo! też bym coś słodkiego pożarła, a gruba mogę być, bo w takich temperaturach to się v bikini śmierci doczekać ino można. hy Odpowiedz Link
tfu.tfu i marznie... 05.04.13, 10:36 czy ktoś mógłby kopnąć tę zimę w rzyć? niech już se idzie :-/ chciałam zaznaczyć, że marznę tej zimy straszliwie, nie ma znaczenia jak jest ciepło w pomieszczeniach, mnie zimno zawsze, bu :-/ czy to już starość? :-/ Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: no śpio :-( 12.04.13, 03:57 nie śpio wyspali sie kota tulo, bo miau potrzebę Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: no śpio :-( 12.04.13, 18:56 o czwartej to ja spałam, kotom stanowcze NIE, wiadomo ;-P cium! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: no śpio :-( 12.04.13, 20:29 ojtam ja się byłam wyspałam jak raz tak to jest jak się idzie do wyrka o 20 Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Halooooo? 19.04.13, 22:44 halo nie śpio, ale już ido i wstajo o 4 rano to bobranoc :* Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Halooooo? 20.04.13, 07:20 Som. Czytajom. Do pracy (w sobotę!) idom. Odpowiedz Link
valcarcel Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 24.04.13, 14:57 No właśnie. Ostatnio coś tutaj cicho. Nic się nie dzieje :( -- drukowanie 3d Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Siedzi tfu.tfu na cmentarzu 24.04.13, 22:21 misie już nawet nie chce do tych zdechlaków zagadywać... zaglądam, widzę, że cisza i se idę na FK ;-) Odpowiedz Link