Dodaj do ulubionych

Ortodonta dziecięcy Kraków

IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 09:18
Poszukuję dobrego ortodonty dziecięcego w Krakowie .Córka 9 lat ma brak zawiązków górnych dwójek.
Obserwuj wątek
    • Gość: 12olga Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: 93.159.157.* 08.01.14, 13:49
      Cześć, mam dokładnie ten sam problem i szukam dla córki 10 - latki ortodonty
      • Gość: 12olga Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: 93.159.157.* 08.01.14, 13:54
        Mam namiary na dwóch ortodontów - ponoć rewelacyjni: dr Niewiaroska na ulicy Wawelskiej - jesteśmy umówieni na 17 stycznia (wizyta ok 150 zł, droga i ponoć świetna ortodontka), dr Stós - specjalizuje się w "rozsuwaniu zębów". Przez prawie trzy lata chodziłyśmy na NFZ na Skarpę, szkoda gadać. A jak u Was wygląda sprawa tych brakujących dwójek?
      • Gość: Kaka Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.fiberway.pl 10.08.16, 11:38
        Udało się pani znaleźć kogoś kompetentnego? Ja również poszukuje.
    • Gość: bartx44 Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 13.01.14, 20:29
      ...ja leczyłem dzieci w Ortovenie....specjalizują się tylko w ortodoncji i jestem zadowolony...
      • Gość: 12olga Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: 93.159.157.* 20.01.14, 12:14
        Byłam z 10-letnią córką u dr Niewiarowskiej, brak zawiązków stałych górnych dwójek. Wizyta 100 zł, zapytałam o wszystko, Pani Doktor cierpliwa, przedstawiła mi całość leczenia, aż do ewentualnego wstawienia implantów w wieku ok. 16-18 lat. Na ten moment nie należy nic robić, muszą się pokazać wszystkie zęby, żeby można było ocenić ich ustawienie. No i przede wszystkim nie usuwać na siłę mlecznych zębów, tak jak to zalecił nam poprzedni ortodonta! Polecam Ci konsultację u tej ortodontki, ponoć jedna z najlepszych w Krakowie.
    • Gość: bro Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.27.ftth.classcom.pl 20.03.14, 11:15
      Polecam dr Pater Malwinę leczę u niej dziecko z podobnym problemem, chodzi o brak zęba dwójki z jednej strony . Leczenie przebiega szybko, są wyniki, dba o dzieci. Sprawdza szczotkowanie, dietę. Całe leczenie było omówione na początku nie ma niespodzianek.

• Gość: alineczka Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 09:19
      mogę polecić całą klinikę biodent :) zarówno ortodoncje jak i stomatologie ;) dobrzy specjaliści, mają podejście do dzieci :) nie boli i nie ma strachu :)
      • ahellos Re: Ortodonta dziecięcy Kraków 22.08.14, 13:26
        Witajcie,ja tez szukałam ortodonty dla mojego 10 letniego syna tylko ze na NFZ.Po kilku telefonach troche sie załamałam,bo terminow nie ma wogole.Dzwoniac tak po kolei odebrała Pani na ul.Karmelickiej i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałam termin na...3 pazdziernika.Byłam w szoku,dlatego pisze dla innych szukajacych tego specjalisty.Pozdrawiam
    • Gość: koler Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.31.105.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.14, 11:15
      Ja zdecydowanie polecam OrtoVen klinika stricte ortodontyczna na ul Rydlowka 44. Leczyłam tam swoje dzieci i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: gloria Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 28.11.14, 14:51
        a ja mam dobre doświadczenia z dr Magdaleną Kowalczyk, dopiero planuję założenie aparatu, bo muszę wyleczyć zęby i usunąć ósemkę. Ale mam nadzieję, że już niedługo będę aparat nosić.
        • wala73 Re: Ortodonta dziecięcy Kraków 02.03.15, 11:47
          Szukam w Krakowie ortodonty dla dziecka zajmującego się progenią.
          Czy ktoś leczy dziecko u kompetentnego lekarza.
          Moje dotychczasowe doświadczenia to porażka
          • Gość: Nini Re: Ortodonta dziecięcy Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.21, 17:02
            również szukam dobrego ortodonty dla dziecka z progenią..czy znalazła Pani kogoś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka