Dodaj do ulubionych

fryzjerka-fuszerka

09.01.11, 11:36
w przedświątecznej gorączce prawie na ostatnią chwilę udało mi się zapisać na farbowanie do p.Agnieszki w salonie przy Kopernika.I szybko tego pożałowłam!!miałam nadzieję na miłą,fachową obsługę.wyszłam ze wstrętnym,niedopasowanym kolorem,niepokrytym na odrostach,fatalnym strzyżeniem i ze łzami w oczach...p.Agnieszka była niewzruszona,ba!wręcz chamska i opryskliwa.pani agnieszko nie ma pani nic wspólnego z fryzjerską profesją,podejściem do klienta oraz kulturą osobistą.na pani przykładzie widać że nie każdy może być fryzjerem!
Obserwuj wątek
    • elisabe Re: fryzjerka-fuszerka 12.01.11, 16:55
      Współczuję. Nie znam pani Agnieszki, ale jeszcze nie słyszałam zeby jakiś fryzjer przyznał się do błędu. Poza tym mysle, że oni mówią w jakimś innym języku. Mówisz skrócić do brody, skróci, ale nie przewidzi, że jak włosy wyschną to się podniosą i w efekcie jest dużo krócej.
      • lalunia0912 Re: fryzjerka-fuszerka 12.01.11, 22:12

> Współczuję. Nie znam pani Agnieszki, ale jeszcze nie słyszałam zeby jakiś fryzj
        > er przyznał się do błędu. Poza tym mysle, że oni mówią w jakimś innym języku. M
        > ówisz skrócić do brody, skróci, ale nie przewidzi, że jak włosy wyschną to się
        > podniosą i w efekcie jest dużo krócej.

Skąd ja to znam,kiedyś poszłam do fryzjera z włosami do połowy pleców na podcięcie końcówek,a wyszłam z półdługą "fryzurą",bo jak się określiła pani fryzjerka :tyle trzeba było ściąć bo były zniszczone.Porażka.
    • lalunia0912 Re: fryzjerka-fuszerka 12.01.11, 22:08
      Witam,współczuję jakiś czas temu przeszłam to samo.Jeśli jesteś zainteresowana to polecam panią Kasię w nowym salonie ŻiŻi na ul.Szwoleżerów 66b lok.1. Miły salonik z klimatem i perfekcyjna obsługa.Myślę że i ceny są oki,a jeszcze mają ciągle jakieś promocje i rabaty:)
      • lenek51 Re: fryzjerka-fuszerka 13.01.11, 22:37
        a ja polecam Salon Majka przy Tulipanowej. fryzjer damski, męski i dziecięcy, bardzo przystępne ceny, miła fryzjerka Ewelina, która wcześniej pracowała w Awangardzie.
    • aneczka2229 Re: fryzjerka-fuszerka 18.01.11, 10:56
      Ja byłam pierwszy raz w tym salonie w zeszłym tygodniu. Poleciła mi go moja koleżanka, która jest stałą klientką Pani Agnieszki.Zawsze była zachwycona z fryzury i koloru. Przede mną poszły inne nasze koleżanki i też były zadowolone, więc i ja postanowiłam spróbować. Pani Agnieszka jest profesjonalistką w swojej dziedzinie a przy tym jest bardzo miłą i ciepłą osobą.
      Mogę wszystkim polecić ten salon i przede wszystkim Panią Agnieszkę!!!

• 1bardzozawiedziona Re: fryzjerka-fuszerka 14.02.11, 14:44
        kiedyś byłam u tej p.Agnieszki.Żadna specjalistka z niej,poproszona o dobór fryzury niezaproponowała nic szczególnego,a przecież pracuje pod szyldem salonu Prestige.ja dziękuję,jestem na NIE!aha i pani się ceni,za strzyżenie wzieła 60zł
    • bestsunflower Avangarda-porażka 22.01.11, 09:40
      Fatalną jakość usług fryzjerskich oferuje salon Avangarda przy ul. Sikorskiego w Ząbkach. Można sobie skutecznie popsuć humor. Jakość strzyżenia bardzo niska, widać brak doświadczenia i kompletny brak technik i warsztatu. Może Panie najpierw powinny się nauczyć trzymać nożyczki, poćwiczyć w domu na lalkach, manekinach itp a dopiero później świadczyć usługi za które bierze się pieniądze. Kompletny brak wyobraźni i znajomości struktury włosa. Gorąco NIE POLECAM
      • lenarty Re: Avangarda-porażka 22.01.11, 10:16
        niestety mogę potwierdzić: salon piękny, jakość usług fryzjerskich - poniżej krytyki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka