iwoniak11 28.01.11, 20:58 Czy dr, świadczy jeszcze wizyty domowe u chorych dzieci? Ma ktoś aktualny telefon? Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej6024 Re: dr Jankowski - telefon 25.10.11, 16:14 Tak, ja korzystałem ostatnio z pomocy dr Piotra Jankowskiego. Dojezdza do domu na wizyty, wystarczy zadzwonic i się umówić. Podaje telefon 509 974 004. Wcale nie jest drogi, bardzo życzliwy i dobry lekarz. Bardzo mi pomógł. Właściwie postawił diagnozę. Nie pracuje juz co prawda przy Orlej w osrodku. Szkoda, ze tacy lekarze odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: dr Jankowski - telefon 25.10.11, 16:21 A nie wiecie dlaczego już ten lekarz nie pracuje na Orlej. Byłam do niego zapisana z dzieckiem. Wydawał mi się konkretnym facetem. Szkoda że już nie pracuje. Zrezygnowałam z przychodni na Orlej jak dowiedziałam się że już pan doktor nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariaawaria15 Re: dr Jankowski - telefon 25.10.11, 16:31 gosiapatrycja napisała: > A nie wiecie dlaczego już ten lekarz nie pracuje na Orlej. Byłam do niego zapis > ana z dzieckiem. Wydawał mi się konkretnym facetem. Szkoda że już nie pracuje. > Zrezygnowałam z przychodni na Orlej jak dowiedziałam się że już pan doktor nie > pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi_czer Re: dr Jankowski - telefon 25.10.11, 17:09 z ciekawości zapytam, ile wizyta domowa kosztuje? i też bardzo ubolewam, że dr Jankowski na Orlej już nie przyjmuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: dr Jankowski - telefon 26.10.11, 21:54 Dziękuję za ten wątek i nr telefonu. Bardzo miło wspominam dr Jankowskiego i myślę, że skoro jest mozliwość prywatnych wizyt, to chętnie rodzinnie będziemy korzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariaawaria15 Re: dr Piotr Jankowski - telefon 25.10.11, 16:20 podaję 509974004. Czasami nie mogę się dodzwonić to wysyłam smsa z prosba o wizytę. Polecam, śwetny specjalisty i przesympatyczny człowiek, Dokładny, szanujacy pacjenta. Też ubolewam, ze nie pracuje już w przychodni na Orlej. Ale chyba mieszka w Zabkach wiec na wizyty dojezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon-3 Re: dr Piotr Jankowski - telefon 26.10.11, 08:54 Korzystałem z wizyt dr Jankowskiego i korzystam nadal. dzieci bardzo pozytywnie reagują na jego osobę. super podejście. jeśli jest potrzeba to potrafi przyjechać nawet o 1 w nocy. Super człowiek. Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny to czasami nie odbiera, wysyłam sma i za jakiś czas oddzwania. Nie mieszka w Ząbkach tylko w Markach przy ul. Ząbkowskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
5izabelll5 Re: dr Jankowski - telefon 15.06.12, 22:54 Witam, jakiś czas temu ustaliłam, że Pan doktor był "niewygodnym pracownikiem" i to podobno przychodnia nie mogła z nim dojść do porozumienia. A wielka szkoda, bo lekarz " do rany przyłóż" no ale cóż tacy ludzie zawsze są niewygodni:( szkoda tylko, że pacjenci muszą na tym tracić:( Odpowiedz Link Zgłoś
timmi1508 Re: dr Jankowski - telefon 16.06.12, 19:53 no pewnie, że był niewygodny, bo jak człowiek źle sie czul to kierował na badania, a nie przepisywal lekow homeopatycznych jak jedna z lekarek tam do dzis pracujacych. Tam już prawie nikogo normalnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_bino Re: dr Jankowski - telefon 08.11.12, 16:54 Ja również lubiłam chodzić do niego, ale z dzieckiem u niego nie byłam. Tylko trochę podpadł mi tym, że kiedyś miałam zapalenie pęcherza, wyniki miałam złe a on polecił mi tylko urosept. Na szczęście za kilka dni miałam wizytę u ginekologa i gdy on zobaczył wyniki moczu od razu przepisał furagin. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkamajowa Re: dr Jankowski - telefon 08.11.12, 17:34 Odstąpię Cipronex 500mg. Lek ma długą datę ważności. Kupiłam go w aptece 5 dni temu, ale na mnie niestety nie działał. Z listka 10 tabletek zużyte są 3. Kontakt: Samantha22@interia.pl GG: 6001709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: dr Jankowski - telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.19, 01:24 Dr jest super! Mądry merytorycznie ale też do rany przyloz. 😀 Cudowny człowiek. Leczy moja babcie.! Pozdrawiam doktorka olga! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś