prawdziwy_agusiak 24.02.11, 09:04 Czy ktoś może polecić sprawdzonego lekarza pediatrę z okolic Ząbek który przyjmie "od ręki"? Dziękuje za namiary.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esira Re: lekarz pediatra 24.02.11, 11:57 Polecam dr Bielańska z Beta Medu. Jeśli nie jest sie pacjentem tej przychodni, można umówić się na wizyte prywatną. 40 zł kosztuje. A dr Bielańska jest ok. Cierpliwie odpowiada nawet na najdziwniejsze pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy76 Re: lekarz pediatra 26.02.11, 23:50 Też jesteśmy rodzicami, też szukaliśmy najlepszego lekarza dla naszego dziecka i skończyło to się na pogotowiu w Wołominie a w międzyczasie dr. Rutka i jego leczenie kosztowało nas 500zł (120zł wizyta+leki 100zł + kolejna wizyta za 3 dni 120zł + antybiotyk 100zł + badania 50zł). A później daliśmy sobie spokój i pojechaliśmy na pogotowie do Wołomina. Zwykłe przeziębienie a tyle zachodu, nerwów i pieniędzy (czy warto poświęcać dziecko?) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kortland Re: lekarz pediatra 01.03.11, 07:47 My mieliśmy raczej bardzo pozytywne doświadczenie z Panem Dr Rutką (choć jak na razie nie są one strasznie bogate - jedna wizyta a następnie konsultacje telefoniczne) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: lekarz pediatra 01.03.11, 08:49 Od ponad 2 lat leczę synków u dr Jacka Rutki - po wcześniejszych doświadczeniach z pseudo pediatrami, w końcu mamy lekarza, któremu można zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
2cymes Re: lekarz pediatra 01.03.11, 21:45 Witam, z tego co wiem dr RUTKA ma jeszcze inna specjalizację ,ale nie pamiętam jaką, faktycznie nie jest tani no ale nie na codzień leczymy u niego nasze dzieci. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smilka32 Re: lekarz pediatra 02.03.11, 16:32 właśnie jestem po wizycie w nowej przychodni na ul. Powstańców - pani dr Ewa Śmirska. Bez problemu się zapisałam, mogłam wybrać dogodną godzinę, a Pani doktor jest przemiłą i bardzo sympatyczną osobą. Z rozmowy wynikło,że wcześniej pracowała w Centrum Zdrowia Dziecka. Jestem po wrażeniem podejścia do dziecka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magmagda12 Re: lekarz pediatra 03.03.11, 16:56 Czy moglby ktos podac numer telefonu do tej przychodni na Powstancow? Dziekuje! Przepraszam za brak polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś