Dodaj do ulubionych

Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polecacie?

24.05.11, 10:25
Obserwuj wątek
    • kleonkala Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 29.05.11, 19:42
      byłam u kosmetyczki i jestem z zabiegu bardzo zadowolona,a do fryzjera wybieram się w tym tygodniu:) napiszę jak było
      • stojal Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 29.05.11, 20:15
        polecam fryzjerkę Martę!
        • mgielka184 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 29.05.11, 20:30
          zdecydowanie nie polecam kompletnie nie rozumieją co się mówi,ja poprosiłam tylko o ścięcie końcówek a straciłam połowę włosów
          • kaz-am Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 01.06.11, 09:55
            Czy możecie mi podać numer telefonu to tego studia.
            • stojal Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 01.06.11, 21:24
              608-77-55-30
        • wieska27 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 02.06.11, 20:47
          byłam dziś na bajkowym i jestem bardzo zadowolona,mam fajny kolor blond taki jaki chciałam,polecam
          • mgielka184 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 02.06.11, 23:07
            wieska27 napisała:

> byłam dziś na bajkowym i jestem bardzo zadowolona,mam fajny kolor blond taki j
            > aki chciałam,polecam

dopiero od dziś na forum wiesia i odrazu reklama własnego kiczu
            nie opowiadaj bajek bo sama osobiście tam korzystałam z usług i wiem jakie są rezultaty
            ja też kochana mogę zmieniać nicki i pisać różne bzdury ale nie na tym to polega
            nie wiem jak kosmetyczka bo nie korzystałam ale co do usług fryzjerskich to jestem okropnie zawiedziona

dziwnym trafem pozytywne uwagi są od nowych osób na forum?????
            • wieska27 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 04.06.11, 06:38
              Oto klasyczny przykład KONKURENCJI ,która sobie nie radzi. Tylko dlaczego mnie obraża,czy nie można już pujść do fryzjera i być zadowolonym ,ludzie pytają to odpowiadam,a tu proszę jaka wnikliwa ocena wpisów,kto kiedy się zalogował i co napiał, czy to jego pierwszy wpis ,jak długo jest na forum,ludzie co wy robicie ?.Czy człowiek nie związany z brażą śledzi po nocach każdy wpis.Nie mam zamiaru być pionkiem w rozgrywkach pomiędzy zakładami. KONKURENCJI proponuję zmianę branży z fryzjerskiej na wywiadowczą.
              • mgielka184 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 04.06.11, 08:58
                żle kochana trafiłaś bo nie jestem twoją konkurencją no ale cóż jakoś musisz teraz z tego wybrnąć............
                gdybym nie korzystała z twoich usług to nic bym nie napisała ale naprawdę fatalnie ścinasz włosy.............
                a co do pierwszego wpisu to rzeczywiście dziwne że pierwszy wpis i to odrazu o twoim studio fatalnym zresztą

wieska27 napisała:

> Oto klasyczny przykład KONKURENCJI ,która sobie nie radzi. Tylko dlaczego mnie
                > obraża,czy nie można już pujść do fryzjera i być zadowolonym ,ludzie pytają to
                > odpowiadam,a tu proszę jaka wnikliwa ocena wpisów,kto kiedy się zalogował i co
                > napiał, czy to jego pierwszy wpis ,jak długo jest na forum,ludzie co wy robicie
                > ?.Czy człowiek nie związany z brażą śledzi po nocach każdy wpis.Nie mam zamiar
                > u być pionkiem w rozgrywkach pomiędzy zakładami. KONKURENCJI proponuję zmianę b
                > ranży z fryzjerskiej na wywiadowczą.
        • kleonkala Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 05.06.11, 21:25
          hej:) tak jak mówiłam byłm u pani Oli i balejaż wyszedł ok.:) a przy okazji zrobiłam sobie paznokcie(koralowe). Dziewczyny są bardzo sympatyczne.
    • klientka1212 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 17:23
      wieska27 hehe to bardzo ciekawe, bo jak ja pochlebnie wypowiedziałam się o Salonie Efekt to również zostałam posądzona przez mgielkę o reklamę i że to jest mój salon :) jesli mgielka będzie o to posądzać każdego kto dobrze się wypowiada o tym salonie to niedługo się okaże że salon ma 200 właścicieli hehe. ja również uważam, że mgielka to nic innego jak konkurencja która nie potrafi przeboleć, że ludzie wybierają inny salon. A teraz na temat - również byłam u Pani Oli i fryzurka wyszła super, dziewczyna zresztą przesympatyczna - tyle na ten temat. A mgielce proponuje zająć się pracą w swoim salonie a nie wymyślaniem jakichś kretynizmów na wszystkich możliwych forach, to może wreszcie do niej klienci przyjdą... Trzymajcie się dziewczyny z Efektu i nie dajcie się konkurencji ;)
      • mgielka184 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 18:40
        klientka1212 napisała:

> wieska27 hehe to bardzo ciekawe, bo jak ja pochlebnie wypowiedziałam się o Salo
        > nie Efekt to również zostałam posądzona przez mgielkę o reklamę i że to jest mó
        > j salon :) jesli mgielka będzie o to posądzać każdego kto dobrze się wypowiada
        > o tym salonie to niedługo się okaże że salon ma 200 właścicieli hehe. ja równie
        > ż uważam, że mgielka to nic innego jak konkurencja która nie potrafi przeboleć,
        > że ludzie wybierają inny salon. A teraz na temat - również byłam u Pani Oli i
        > fryzurka wyszła super, dziewczyna zresztą przesympatyczna - tyle na ten temat.
        > A mgielce proponuje zająć się pracą w swoim salonie a nie wymyślaniem jakichś k
        > retynizmów na wszystkich możliwych forach, to może wreszcie do niej klienci prz
        > yjdą... Trzymajcie się dziewczyny z Efektu i nie dajcie się konkurencji ;)

ha ha ha to dobre kiedy to niby posądziłam ciebie ze jesteś właścicielką tego nieszczęsnego salonu?????????????????
        sama teraz się przyznałaś
        a tak do twojej wiadomości to ciągle z tego samego ip piszesz tylko masz różne nicki
        a ja korzystam i owszem z usług fryzjera na Rembertowskiej i Kopernika więc na prosty rozum nie jestem fryzjerką a szkoda bo tym partaczom z Efekt bym pokazała jak powinny wykonywać swoją pracę

• klientka1212 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 20:49
          mgielka184 - posądziłaś mnie o to na innym forum, także widać. że z pamięcią i z główką też są problemy, poza tym widzę, że nie dość. że z ciebie ekspert fryzjerstwa to jeszcze haker komputerowy, który łamie I.P. Oj masz dziewczyno fantazję, trzeba Ci to przyznać. Może zgłoś się do NASA albo pomóż w rozwikłaniu tajemnicy katastrofy smoleńskiej - tam potrzeba takich tęgich głów jak twoja. Ze swojej strony kończę tą bezsensowną i irytującą dyskusję i nie mam zamiaru już nic ci odpisywać, bo po prostu ręce opadają. A odnośnie tematu - uważam, że każdy ma inne wymagania, inne gusta i to co jednemu będzie się podobało, nie zawsze musi drugiemu. Każdy musi się sam do czegoś przekonać i wtedy zdecydować czy mu się to podoba czy nie. A nie przekonasz się jeśli nie spróbujesz. Naprawdę skończmy tą jałową dyskusję, która do niczego nie prowadzi.
          • mgielka184 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 21:19
            właśnie udowodniłaś jak jesteś beznadziejna
            wcześniej pisałam o różnych gustach a ty mnie zaatakowałaś
            dziwne - nagle otworzył się nowy lokal i nagla nowe osoby pojawiły się na foru i to z pozytywnym i reklamującymi salon słowami z ciekawości tam poszłam i skorzystałam z usług i za swoją opinię zostałam zaatakowana że niby to ja konkurencja
            spójrz we wszystkie moje wpisy przed otwarciem kiczuEfekt i zobacz czy gdzieś coś reklamowałam tak jak ty to ciągle robisz
            zresztą zauwarzyłam nie tylko mój negatywny wpis więc znowu kogoś posądziszze chce cię wygryżć
            nie lubię eksperymentów na swojej głowie w salonie który ponoć jest rewelacyjny
            może jak się wyrobią to się zmieni ale na dzień dzisiejszy naprawdę jest fatalnie
            zresztą poczytaj dobrze forum i sama się przekonasz że o dobrego fryzjera w Ząbkach jest ciężko
            niektórzy to napewno konkurencja ale dzielnie znoszą krytykę a ty jakoś nie i przez ciebie między innymi ten salon też stracił
            napewno czynsz tam jest duży ale to nie powód by tak się zachowywać,mówią po trupach do celu i rzeczywiście nie przebierasz w środkach
            inni niech korzystają ja napisałam że nie będę go polecaći ani z niego korzystać,mam takie prawo
            szkoda że nie zrozumiałaś od początku tego co napisalam
            a co do innych postów to latasz jak na sraczkę i wszędzie o tym salonie wypisujesz - po co - boisz się że klienci zawiodą
            desperat napewno skorzysta - nie martw się

klientka1212 napisała:

> mgielka184 - posądziłaś mnie o to na innym forum, także widać. że z pamięcią i
            > z główką też są problemy, poza tym widzę, że nie dość. że z ciebie ekspert fryz
            > jerstwa to jeszcze haker komputerowy, który łamie I.P. Oj masz dziewczyno fanta
            > zję, trzeba Ci to przyznać. Może zgłoś się do NASA albo pomóż w rozwikłaniu taj
            > emnicy katastrofy smoleńskiej - tam potrzeba takich tęgich głów jak twoja. Ze s
            > wojej strony kończę tą bezsensowną i irytującą dyskusję i nie mam zamiaru już n
            > ic ci odpisywać, bo po prostu ręce opadają. A odnośnie tematu - uważam, że każd
            > y ma inne wymagania, inne gusta i to co jednemu będzie się podobało, nie zawsze
            > musi drugiemu. Każdy musi się sam do czegoś przekonać i wtedy zdecydować czy m
            > u się to podoba czy nie. A nie przekonasz się jeśli nie spróbujesz. Naprawdę sk
            > ończmy tą jałową dyskusję, która do niczego nie prowadzi.
    • nadia98765 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 17:34
      mgielka184 na bank jest z konkurencji - to widać, słychać i czuć - jeszcze ten pogrubiony druczek - śmiechu warte - dziewczyno naucz się zasad zdrowej rywalizacji albo podaj nazwę swojego salonu, chętnie wszyscy poznamy opinię na jego temat. Odnośnie Efektu - byłam i na pewno tam wrócę. Polecam.
    • jolik_3 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 06.06.11, 18:46
      widzę że ktoś na siłę podtrzymuje ten temat
      bez sensu takie gadki
      ja kilka dni temu poszłam zobaczyć jak prezentuje się ten salon
      no i co do salonu to może być ale co do usług to nie wiem jak wy ale ja już nie skorzystam
      ja wyszłam zawiedziona ale może są osoby co lubią jak robi się im niedokładnie i szybko
      panie oczywiście miłe ale sądzę że one dopiero się uczą bo nie za bardzo rozumią co się do nich mówi
      one mają swój styl i jak jakaś klientka chce coś innego coś swojego co od lat lubi i dobrze się w tym czuje to dla nich to już problem
      ale jak ktoś lubi czarną magię to efekt tam murowany
    • evitta30 Re: Studio efekt- nowy fryzjer na Bajkowym. Polec 28.06.11, 16:48
      a ile płaciłyście za strzyżenie w tym salonie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka