Dodaj do ulubionych

obserwowanie osiedli

24.08.12, 22:38
Witam,
zauważyłam, że od pewnego czasu bliżej weekendu przed naszym osiedlem pojawia się człowiek w fordzie i obserwuje bloki. Martwi mnie to... Zgłaszałam ten fakt na ząbkowskiej policji, panowie nie byli zdziwieni a nawet sami podpowiedzieli mi jaki to model i oczywiście nic się nie zmienia.
Czy też zaobserwowaliście to auto? WWL 33667?
Obserwuj wątek
    • raptor73 Re: obserwowanie osiedli 24.08.12, 23:09
      Które osiedle tak obserwuje?
      • chris.ww Re: obserwowanie osiedli 24.08.12, 23:10
        raptor73 napisał:

> Które osiedle tak obserwuje?

ja podobnego typa widziałem w okolicach Powstańców,przypadkiem zresztą. Gościu mnie nie widział,szkoda, że tego nie nagrałem.
      • lira79 Re: obserwowanie osiedli 24.08.12, 23:16
        osiedle łaczące ul. Kopernika i Dziką
    • chris.ww Re: obserwowanie osiedli 24.08.12, 23:09
      lira79 napisał(a):

> Witam,
      > zauważyłam, że od pewnego czasu bliżej weekendu przed naszym osiedlem pojawia s
      > ię człowiek w fordzie i obserwuje bloki. Martwi mnie to... Zgłaszałam ten fakt
      > na ząbkowskiej policji, panowie nie byli zdziwieni a nawet sami podpowiedzieli
      > mi jaki to model i oczywiście nic się nie zmienia.
      > Czy też zaobserwowaliście to auto? WWL 33667?

Wczoraj lub dzisiaj widziałem takiego gościa - nie wiem,czy dokładnie te numery, ale WWL na pewno . Facet zwalnia przy każdym bloku,przez uchyloną szybę bacznie przygląda się drzwiom wejściowym, bramom ... Bardzo podejrzana sprawa.A jeśli jest tak jak twierdzisz , że miejscowa policja to lekceważy,a coś się stanie,to napisz skargę do biura kontroli KGP. Dość tego!
      Bo policja jest również od PREWENCJI!
    • gal_ano_nim Re: obserwowanie osiedli 25.08.12, 10:22
      I czego oczekujecie od policji w tej sytuacji? Mają zamknąć gościa za to że podejrzewacie że jest złodziejem?
      Ponad rok temu być może właśnie ten typek włamał się do mojego mieszkania. Ponieważ sąsiedzi go widzieli i zapisali nr auta którym jeździ. Oczywiście wszystko przekazaliśmy policji. I co? Dowiedziałem się że koleś mieszka w Ząbkach, samochód którym jeździ jest wyrejestrowany i powinien być skasowany, a policja tego typka zna.
      Po kilku miesiącach dostałem postanowienie o umorzeniu sprawy!
      W tym kraju prawo chroni bandziorów i złodziei, więc liczcie na to że nawet jeżeli ten śmierdziel włamie się do waszego mieszkania to policja kiwnie palcem aby został on ukarany.
    • gal_ano_nim Re: obserwowanie osiedli 25.08.12, 10:30
      Czy ten samochód jest bordowy?
      • lira79 Re: obserwowanie osiedli 25.08.12, 20:01
        nie, granatowy
    • czarnymoskit Re: obserwowanie osiedli 26.08.12, 17:16
      strzelcie mu fotę i wrzućcie w neta
      • mip_zabki Re: obserwowanie osiedli 27.08.12, 09:20
        Jeżeli ktoś zauważy ten samochód i ta osobę, niech zrobi zdjęcie przynajmniej telefonem. W gdyby coś się stało będzie to dowód w sprawie.
        W neta też można dla prewencji puścić to zdjęcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka