Dodaj do ulubionych

internista na Orlej-potrzebuję rady!

13.02.13, 21:01
wiem, ze ogólnie opinie są zawsze subiektywne... ale lepsze to niż nic!

ponieważ muszę wybrać lekarza prowadzącego w tej przychodni - czy ktoś kto tam chodzi - może mi pomóc w wyborze internisty?

nazwiska z karteczki, którą dostałam w recepcji nic mi nie mówią (jedynie tyle, że takowy wybór to istna PARANOJA) - a czas mnie dość goni :(

będę wdzięczna za opinię i z góry dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • bartmam.net Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 14.02.13, 11:33
      Polecam dr Burbicką. Lekarka dokładna, rzeczowa, nie boi się wypisywać skierowań jak ją coś niepokoi, a przy tym sympatyczna osoba.
      • evitta30 Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 14.02.13, 14:35
        a ja polecam również p. M. Wachowicz-Koźbiał. Jestem jej wierna od chyba 3 lat ;-)
        • suiana Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 14.02.13, 21:16
          Ja także polecam dr Koźbiał fantastyczny,mądry lekarz,dobrze leczy,ma duże doświadczenie i wiedzę.Chodzę do niej od 4-ch lat i jestem bardzo zadowolona.
          • ki-tty Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 15.02.13, 12:09
            Ja odradzam dr.Guzowską zapisz się do kogokolwiek innego aby nie do niej.
            • gogetassj4 Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 03.04.13, 17:51
              Ja zdecydowanie odradzam dr Gąska ten człowiek uważa że " badania zbyt wiele kosztują i nie należy się badać jeśli jest się młodym człowiekiem" Dr Gąska w młodym wieku narzekał na wiele dolegliwości i jakoś żyje... więc zdaniem dr "młodzi ludzie nie wymyślajcie sobie chorób!"
              • lagunka.ltd Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 04.04.13, 16:59
                Zgadzam się z przedmówcą ten cały dr Gąska jest niekompetentny, dokładnie miałam taką samą sytuację, że nie chciał dać mi skierowania na badania. To jakaś pomyłka a nie lekarz !!!! Wszyscy lekarze tylko nie on. Osobiście polecam dr Koźbiał, dr Burbicką, dr Moszczyńską.
                • anna_boleyn Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 04.04.13, 17:09
                  ja Gąski też nie polecam, przyszłam do przychodni z prawie 40 stopniową gorączką - nie zarejestrowana, pan doktor odmówił przyjęcia, zlitowała się dr Koźbiał i ją polecam, Moszczyńska - dobry lekarz, ale niestety zawsze ma opóźnienie (bywa że do 1,5 godziny)
          • artlion Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 16.02.15, 10:31
            Witam,

Od 1 lutego Doktor Koźbiał pracuje w CM LeczyMed, a nie na Orlej.

skroc.pl/leczymed_kozbial
          • artlion Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 16.02.15, 10:31
            Witam,

Od 1 lutego Doktor Koźbiał pracuje w CM LeczyMed, a nie na Orlej.

skroc.pl/leczymed_kozbial
    • galaxy76 Re: internista na Orlej-potrzebuję rady! 05.04.13, 08:53
      Tylko potwierdzę, że najlepiej zapisać się do Dr.Koźbiał lub Dr.Moszczyńskiej, wystrzegać się należy Gąski ( to jakaś pomyłka nie lekarz.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka