Dodaj do ulubionych

sala zabaw w Ząbkach

13.01.15, 18:40
poproszę o namiary na jakąś salę zabaw w Ząbkach lub gdzieś blisko Ząbek na urodziny pięciolatka.
Dziecięca kraina jest zamknięta, Tajemnicza Wyspa chyba też (nie można się dodzwonić)/ wiem że jest jeszcze MAciarenka ale za bardzo mi się tam nie podoba....
Obserwuj wątek
    • stahokamien Re: sala zabaw w Ząbkach 13.01.15, 19:03
      To Dziecięca Kraina już zamknęła się całkowicie czy tylko na okres ferii? Jeszcze miesiąc temu byłam z Dzieckiem i wszystko prosperowało.
      • bet01 Re: sala zabaw w Ząbkach 13.01.15, 20:22
        Witam ja robiłam 3 lata pod rząd urodziny dla mojej już 7 letniej córki w Maciarence, sala może i nie jest za wyględna ale urodziny organizują super . Polecam mama Julki . ;)
        • bb2602 Re: sala zabaw w Ząbkach 13.01.15, 22:20
          Ja robiłam urodziny córki w Maciarence 2 razy i jestem zachwycona organizacją. Zgadzam się, że sala zabaw sama w sobie nie jest bardzo atrakcyjna, ale takie imprezy organizują wspaniale. Mają super animatorki, świetną panią od malowania twarzy - tworzy po prostu arcydzieła. Jako gość również byliśmy tam z dzieciakami kilka razy na urodzinach i za każdym razem dzieci bawiły się rewelacyjnie. Najbliższe urodziny synka też tam zrobię. Ale jeśli Cię to nie przekonuje, to jest jeszcze np. Akademia Harmonika w Domotece, Wyspy Leonarda w Kobyłce, Fikolandia przy Radzymińskiej.
          • annagorska1982 Re: sala zabaw w Ząbkach 14.01.15, 10:43
            dzięki za info.Dziecięca Kraina szuka nowego lokalu...
            • stahokamien Re: sala zabaw w Ząbkach 15.01.15, 19:04
              Szkoda, że na razie się zamknęli, ostatnio mieli fajną promocję w Dziecięcej Krainie od pon do czw 15zł za wejście bez limitu czasowego a mimo to ludzi było mało. Moja córka bardzo lubiła to miejsce, mam nadzieję, że się reaktywują i mieszkańcy Ząbek będą wspierać te nasze rodzime biznesy.
          • elisabe Re: sala zabaw w Ząbkach 22.01.15, 20:37
            Potwierdzam, że mają świetną Panią od malowania twarzy i nic więcej świetnego tam nie ma. Owszem, mają miłe właścicielki, animatorka niestety nie panuje nad dzieciakami i jest ogólny rozgardiasz. I raczej nie mają sprzątaczki :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka