sloggi 11.05.05, 12:17 Mam wrażenie, ze Ząbki ogarnęła globalna awaria łączy. A moze wszyscy mają ogródki i już grzebią w ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi_r Re: Żyjecie? 11.05.05, 12:43 Chyba bardziej w pracy zaostrzyli korzystanie z internetu ;)) Megi Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Żyjecie? 11.05.05, 14:18 w ziemi nie grzebię ale robię milion innych rzeczy :) Mimo to jeszcze żyję. -- Agnieszka MARECZEK Nowe zdjęcia zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
yapkoo Re: Żyjecie? 18.05.05, 12:28 agentcooper napisał: > ja tez w robocie na chlebek tyram :) Oj widze ze nie tylko u mnie w robocie ucieli internet i trzeba ostro zakombinowac zeby sie tu dostac ale udalo suie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Żyjecie? 18.05.05, 12:33 Witam. Czyli u wszystkich ograniczenia internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Żyjecie? 18.05.05, 13:30 kurczę a ja w Ząbkakch kupiłem mieszkanie. A tu towarzystwo jakieś niemrawe:) Ja rozumiem, że wpływ stolicy, przyciąganie dużego miasta itp. itd., no ale bez przesady. Czy w tym "mieście" cokolwiek się dzieje? Gdzie Waszym zdaniem warto wysoczyć? Na mapie widzię trochę lasów. Wybrać się na spacer czy nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
baverel Re: Żyjecie? 28.05.05, 14:04 warto warto.ale miasteczko jest zgniłe lol jak te brytyjskie niegdyś, chociaż nasze trochę bardziej dosłownie :D uhm..nigdzie nie warto sie wybrać. jak sie ma znajomych to masz co robic. ja nie mam bo ja tu tylko mieszkam :/// sypialnia warszawy no wlasnie. wiec sie włóczę często po ulicahc jak mam czas bo mało go mam. ale taaaak...las jest super, idż tam koło siedziby nadleśnictwa, jest fajnie hehe, imigranci w tych nowych blokach mieszkania kupują co? skąd sie przeniosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Żyjecie? 06.06.05, 15:18 "imigranci" che che. Pochodzę z dalekiej lubuskiej prowincji. PS. tej na zachód od Poznania. Na litość Boską nie mylić z lubelskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Żyjecie? 07.06.05, 13:41 także luksusowa z coca colą w kompleksy się nie chowa. Swego czasu nawet w załączniu kurs angielskiego miała lecz się pewnym panom nie spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
baverel Re: Żyjecie? 10.06.05, 18:25 uu..to ostatnio byłam w poznaniu na rozdaniu nagród z olimpjady :D fajnie tam jest... to po co do ząbek z poznania? :sss praca? taka jestem ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś