jerson71 14.03.06, 17:16 Witam sąsiadów, Zamieściłem nowy wpis na Blogu. Przyszłych sąsiadów z bloku Beeeee ;P powinno zainteresować. Jak chcecie mogę wrzucać taki tygodniowy raport (w miarę wolnego czasu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: Nowy wpis na blou 14.03. 14.03.06, 17:17 Dla niewtajemniczonych zapomniałem dodać lesnapolana.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubaro2 Re: Nowy wpis na blou 14.03. 17.03.06, 12:30 Wrzucaj ile tylko możesz! Kurcze, że ja jeszcze nie mam cyfrówki - też bym popstrykał zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: Nowy wpis na blou 14.03. 17.03.06, 19:53 Byliśmy dziś o 19.00 - dobra wiadomość dla bloku b Dziś odbywa się nocne betonowanie - 3 zmiana ruszyła do boju :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 03.04.06, 14:01 Witam wszystkich sąsiadów. Zapraszam na bloga lesnapolana.blox.pl Jeszcze nie do końca tak jak obiecałęm ale mamy już jakiś wzór wg którego możemy coś zakładać. Mam do Was prośbę. Jak będziecie mieć jakieś dane z innych wspólnot to wrzucajcie je na forum. Wyliczymy może jakąś średnią, żeby mieć kontrofertę dla naszego administratora (musimy z nim rozmawiać konkretnie, a nie bić pianę jak na spotkaniu. Bo ostatnio on nie był wogóle przygotowany do tego spotkania, a my też wiedzieliśmy tylko tyle, że inni płacą mniejsze opłaty, ale nie było wiadomo co ile kosztuje na rynku). To tak na szybko. PS. Mam namiary na ilstalatora systemów alarmowych. Ale trzeba się rozejrzeć jeszcze w innych ofertach (no i zobaczyć czy nam to się opłaca) Odpowiedz Link Zgłoś
olimama2 Re: Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 03.04.06, 15:28 Witam, na razie przyglądam się z boku kwestiom płatności, bo mój drugi etap jeszcze hmm... "w lesie" ;) Mam za to prośbę (pewnie w imieniu wszystkich przyszłych sąsiadów) o zamieszczenie kolejnych z zdjęć z placu boju, nie wiemy jak posuwaja się budowa kolejnego budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
sebos82 Re: Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 03.04.06, 20:15 jerson71 napisał: > PS. > Mam namiary na ilstalatora systemów alarmowych. Ale trzeba się rozejrzeć > jeszcze w innych ofertach (no i zobaczyć czy nam to się opłaca) w kwestii monitoringu bede mogl pomoc, jako ze sie tym zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 03.04.06, 21:17 Oooo super. Bardzo chętnie posłuchamy. Napewno znajdzie się jakieś sensowne rozwiązanie. Acha nie mamy już ponoć ochrony. I administrator się odezwał znaczy się kartkę powiesił. od 05.04. nie powinno byc problemów z CO - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
h_aracz Re: Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 04.04.06, 10:51 Czy posiadasz wiedzę na temat produktów firmy Satel? haracz. Odpowiedz Link Zgłoś
sebos82 Re: Nowy wpis na blou 03.04. W sprawie opłat 04.04.06, 17:26 firma satel, to glownie systemy alarmowe ... Odpowiedz Link Zgłoś