Dodaj do ulubionych

po co zaczynacie na tym forum wątki......

10.07.06, 19:12
polityczne, gospodarcze itp....
od tego są inne miejsca ...a uzytkownicy forum Ząbki sądze że też je zcytaja.
Robi sie tylko niepotrzebny smietnik

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gooroo2 no i po co? 11.07.06, 08:26
      A co utrzymujesz ten smietnik, płacisz za serwer - co ci to przeszkadza. Jak
      widzisz, ludzie się wypowiadają, piszą interesują. NIkt ci nie każe czytać tych
      wątków, ani icj nawet otwierać. Biorąc pod uwagę twoją aktywnosc na tym forum -
      zastanów się po co w ogóle tworzysz sztuczny problem. jeśli uwarzasz ze to
      smietnik, załóż swoje forum i cenzuruj wypowiedzi, tnij, baw się sam. Kazdy
      moze tutaj za chwile powiedziec, ze ten temat nie pasuje, a tamten jest bez
      sensu itd. to będzie smietnik. Zobacz ja działają inne fora. Mysle, że obecni
      adminowie bardzo dobrze sobie radzą i spełniaja swoją rolę. NIkt nie ma do nich
      pretensji. Jeśli uważasz, ze polityka i gospodarka w skali makro nie ma wpływu
      na rozwój Ząbek, to zostaw tą rewelację dla siebie.
      • tijufit Re: no i po co? 11.07.06, 09:09
        gooroo2 napisał:

> A co utrzymujesz ten smietnik, płacisz za serwer - co ci to przeszkadza. Jak
        > widzisz, ludzie się wypowiadają, piszą interesują. NIkt ci nie każe czytać

Całe szczęście, że wątki nie związane z tematem forum wrzucasz tylko Ty i kilka
        innych osób.
        • gooroo2 A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 09:22
          tijufit napisał:
          Całe szczęście, że wątki nie związane z tematem forum wrzucasz tylko Ty i kilka
          innych osób.

A jakie to niby wątki - jeśli coś zarzucasz skonkretyzuj. To gdzie jedziemy na
          wakacje też mozesz powiedzieć, ze co mnie to obchodzi, gdzie ty jedziesz na
          wakacje. Albo co mnie obchodzi co u ciebie dzieje sie na osiedlu. Załóż sobie
          np. osiedlowe forum jak robią to inni. Co mają problemy ludzi na twoim
          blokowisku z problemami Ząbek. Mnie to nie przeszkadza, bo zawsze mogę pominąć
          ten wątek w ustawieniach. Poza tym wykaż trochę inteligencji, w ustawieniach
          własnych możesz mnie dodać do swoich nieprzyjaciół i zaznaczyć, żeby system nie
          wyświetlał ci moich postów. Po sprawie, zaoszczędzisz sobie, mnie i innym tych
          uwag. Dlatego zamykamy watek - poprostu jeśli nie chcecie czytać moich postów i
          ze mna dyskutować ustawcie mnie jako nieprzyjaciela i zaznaczcie zeby sie wam
          nie wyswietlały moje posty.
          • tijufit Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 09:42
            gooroo2 napisał:

> A jakie to niby wątki - jeśli coś zarzucasz skonkretyzuj. To gdzie jedziemy

Sam chyba wiesz jakie wątki zakładasz. Na przykład:
            "Rz": Koniec mitu taniego państwa,
            Wstaje nowy dzień w Polsce!,
            Idąc za ciosem stronka przeze mnie proponowana :)

Nie ja jestem założycielem ani administratorem forum, żeby decydować o takiej
            lub innej cenzurze lub formie tego forum, ale ja wolałbym takie wątki widzieć
            na innych forach a tutaj tylko sprawy związane z Ząbkami.

>na
            > wakacje też mozesz powiedzieć, ze co mnie to obchodzi, gdzie ty jedziesz na
            > wakacje. Albo co mnie obchodzi co u ciebie dzieje sie na osiedlu. Załóż sobie
            > np. osiedlowe forum jak robią to inni. Co mają problemy ludzi na twoim
            > blokowisku z problemami Ząbek. Mnie to nie przeszkadza, bo zawsze mogę

Jak najbardziej związane w tematyką forum, w przeciwieństwie do Twoich tematów.

>pominąć
            > ten wątek w ustawieniach. Poza tym wykaż trochę inteligencji, w ustawieniach
            > własnych możesz mnie dodać do swoich nieprzyjaciół i zaznaczyć, żeby system
            nie
            >
            > wyświetlał ci moich postów. Po sprawie, zaoszczędzisz sobie, mnie i innym
            tych
            > uwag. Dlatego zamykamy watek - poprostu jeśli nie chcecie czytać moich postów
            i
            >
            > ze mna dyskutować ustawcie mnie jako nieprzyjaciela i zaznaczcie zeby sie wam
            > nie wyswietlały moje posty.

Czy Ty nie umiesz przyjąć słowa krytyki? Przecież nikt Cię tutaj nie traktuje
            jako nieprzyjaciela, czy musisz od razu wszystkich atakować tak zaciekle?
            • gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 10:01
              Ale ja napisałem, że opcja taka jest na forum gazeta.pl (sic!) nieprzyjaciel.
              Wejdź w opcje moje forum po zalogowaniu. O to idzie a nie o to jak mnie ktoś
              traktuje.
              • tijufit Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 10:30
                gooroo2 napisał:

> Ale ja napisałem, że opcja taka jest na forum gazeta.pl (sic!) nieprzyjaciel.
                > Wejdź w opcje moje forum po zalogowaniu. O to idzie a nie o to jak mnie ktoś
                > traktuje.

Wiem o tej możliwości.

W tamtej wypowiedzi miałem na myśli nieprzyjaciela w rzeczywistym tego słowa
                znaczeniu a nie jako opcja forum.
              • dragon26 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:17
                gooroo2,jeśli sie stąd wyprowadziłeś (z ZĄBEK,których to tak nie lubisz...) to
                po jaką cholerę piszesz tutaj? Nie ma w tym Twoim mieście jakiegoś? ...a co do
                tych Twoich postów...to zgadzam sie z przedmówcą. ŚMIECISZ!:)

Pozdrawiam!
                • gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:51
                  Po tym co napisałem w tym watku wczesniej sądze, iż tą wypowiedzą dragon26
                  potwierdziłaś/eś, że jesteś chyba tak tempy albo tempa jak rządzacy :)
                  Niestety - polemizowałbym z argumentacjom a nie atakowałe bym ciebie, ale ręce
                  mi juz opadły. Musisz swoje 5 GR dorzucić.
                  • gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:53
                    acha i argumentacją - zebyś sie juz nie musiał/a wysilać, bo normalnie trochę
                    powagi
                    • dragon26 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 16:07
                      jak to kiedyś przeczytałem...
                      "nie wdawaj sie w dyskusję z chamem,
                      bo sprowadzi Cię do swojego poziomu,
                      a potem pokona doświadczeniem"
                      ...a to tak sobie napisałem...
                      ps.a jeśli nie wyczytałeś w moich wpisach jakiej płci jestem,to co
                      do "tempoty",to może zajrzyj w lustro:)

Pozdrawiam i mam nadzieję,że kiedyś znajdziesz sobie inną "piaskownicę":)
                      Boże,PROSZĘ! :))
                    • monic18 Olewka 11.07.06, 18:01
                      Wszelka polemika z goorroo2 nie ma sensu. Proponuję przyjąć inną taktykę - i
                      wszelkie jego posty pozostawiać bez komentarza.
                      • dragon26 Re: Olewka 11.07.06, 18:10
                        :)) więc chyba od tej pory ja sie piszę na takie rozwiązanie:)

Pozdrawiam.
                        • ponponka1 Trolle nalezy ignorowac 11.07.06, 20:35
                          kazda odpowiedz na post trolla to dla niego woda na mlyn....
                          Dlatego dolaczam sie do ignorowania naczelnego trolla forum Zabki - gooroo2
                          • caleb666 Re: Trolle nalezy ignorowac 17.07.06, 15:09
                            A ja nie kojarzę o co w tej całej pyskówce chodzi???? Forum jest chyba po to
                            aby każdy mógł się na nim swobodnie wypowiadać. Inna sprawa na jaki temat. W
                            końcu co dla jednego jest tematem głupim i debilnym dla drugiego może być
                            interesujące. Reasumując, dzieląc forumowiczów na lepszych i gorszych oraz
                            bojkotując się czy też obrzucając wzajemnie błotem znowu przeżywamy polskie
                            deja vu czyli tzw. "polskie piekiełko". Jak to zaśpiewał kiedyś Shakin'
                            Dudi "...ja na te teksty przymykam oczy wolę z kumplami na miasto
                            skoczyć...." ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka