wasyl1978 10.07.06, 19:12 polityczne, gospodarcze itp.... od tego są inne miejsca ...a uzytkownicy forum Ząbki sądze że też je zcytaja. Robi sie tylko niepotrzebny smietnik pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 no i po co? 11.07.06, 08:26 A co utrzymujesz ten smietnik, płacisz za serwer - co ci to przeszkadza. Jak widzisz, ludzie się wypowiadają, piszą interesują. NIkt ci nie każe czytać tych wątków, ani icj nawet otwierać. Biorąc pod uwagę twoją aktywnosc na tym forum - zastanów się po co w ogóle tworzysz sztuczny problem. jeśli uwarzasz ze to smietnik, załóż swoje forum i cenzuruj wypowiedzi, tnij, baw się sam. Kazdy moze tutaj za chwile powiedziec, ze ten temat nie pasuje, a tamten jest bez sensu itd. to będzie smietnik. Zobacz ja działają inne fora. Mysle, że obecni adminowie bardzo dobrze sobie radzą i spełniaja swoją rolę. NIkt nie ma do nich pretensji. Jeśli uważasz, ze polityka i gospodarka w skali makro nie ma wpływu na rozwój Ząbek, to zostaw tą rewelację dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: no i po co? 11.07.06, 09:09 gooroo2 napisał: > A co utrzymujesz ten smietnik, płacisz za serwer - co ci to przeszkadza. Jak > widzisz, ludzie się wypowiadają, piszą interesują. NIkt ci nie każe czytać Całe szczęście, że wątki nie związane z tematem forum wrzucasz tylko Ty i kilka innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 09:22 tijufit napisał: Całe szczęście, że wątki nie związane z tematem forum wrzucasz tylko Ty i kilka innych osób. A jakie to niby wątki - jeśli coś zarzucasz skonkretyzuj. To gdzie jedziemy na wakacje też mozesz powiedzieć, ze co mnie to obchodzi, gdzie ty jedziesz na wakacje. Albo co mnie obchodzi co u ciebie dzieje sie na osiedlu. Załóż sobie np. osiedlowe forum jak robią to inni. Co mają problemy ludzi na twoim blokowisku z problemami Ząbek. Mnie to nie przeszkadza, bo zawsze mogę pominąć ten wątek w ustawieniach. Poza tym wykaż trochę inteligencji, w ustawieniach własnych możesz mnie dodać do swoich nieprzyjaciół i zaznaczyć, żeby system nie wyświetlał ci moich postów. Po sprawie, zaoszczędzisz sobie, mnie i innym tych uwag. Dlatego zamykamy watek - poprostu jeśli nie chcecie czytać moich postów i ze mna dyskutować ustawcie mnie jako nieprzyjaciela i zaznaczcie zeby sie wam nie wyswietlały moje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 09:42 gooroo2 napisał: > A jakie to niby wątki - jeśli coś zarzucasz skonkretyzuj. To gdzie jedziemy Sam chyba wiesz jakie wątki zakładasz. Na przykład: "Rz": Koniec mitu taniego państwa, Wstaje nowy dzień w Polsce!, Idąc za ciosem stronka przeze mnie proponowana :) Nie ja jestem założycielem ani administratorem forum, żeby decydować o takiej lub innej cenzurze lub formie tego forum, ale ja wolałbym takie wątki widzieć na innych forach a tutaj tylko sprawy związane z Ząbkami. >na > wakacje też mozesz powiedzieć, ze co mnie to obchodzi, gdzie ty jedziesz na > wakacje. Albo co mnie obchodzi co u ciebie dzieje sie na osiedlu. Załóż sobie > np. osiedlowe forum jak robią to inni. Co mają problemy ludzi na twoim > blokowisku z problemami Ząbek. Mnie to nie przeszkadza, bo zawsze mogę Jak najbardziej związane w tematyką forum, w przeciwieństwie do Twoich tematów. >pominąć > ten wątek w ustawieniach. Poza tym wykaż trochę inteligencji, w ustawieniach > własnych możesz mnie dodać do swoich nieprzyjaciół i zaznaczyć, żeby system nie > > wyświetlał ci moich postów. Po sprawie, zaoszczędzisz sobie, mnie i innym tych > uwag. Dlatego zamykamy watek - poprostu jeśli nie chcecie czytać moich postów i > > ze mna dyskutować ustawcie mnie jako nieprzyjaciela i zaznaczcie zeby sie wam > nie wyswietlały moje posty. Czy Ty nie umiesz przyjąć słowa krytyki? Przecież nikt Cię tutaj nie traktuje jako nieprzyjaciela, czy musisz od razu wszystkich atakować tak zaciekle? Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 10:01 Ale ja napisałem, że opcja taka jest na forum gazeta.pl (sic!) nieprzyjaciel. Wejdź w opcje moje forum po zalogowaniu. O to idzie a nie o to jak mnie ktoś traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 10:30 gooroo2 napisał: > Ale ja napisałem, że opcja taka jest na forum gazeta.pl (sic!) nieprzyjaciel. > Wejdź w opcje moje forum po zalogowaniu. O to idzie a nie o to jak mnie ktoś > traktuje. Wiem o tej możliwości. W tamtej wypowiedzi miałem na myśli nieprzyjaciela w rzeczywistym tego słowa znaczeniu a nie jako opcja forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:17 gooroo2,jeśli sie stąd wyprowadziłeś (z ZĄBEK,których to tak nie lubisz...) to po jaką cholerę piszesz tutaj? Nie ma w tym Twoim mieście jakiegoś? ...a co do tych Twoich postów...to zgadzam sie z przedmówcą. ŚMIECISZ!:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:51 Po tym co napisałem w tym watku wczesniej sądze, iż tą wypowiedzą dragon26 potwierdziłaś/eś, że jesteś chyba tak tempy albo tempa jak rządzacy :) Niestety - polemizowałbym z argumentacjom a nie atakowałe bym ciebie, ale ręce mi juz opadły. Musisz swoje 5 GR dorzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 15:53 acha i argumentacją - zebyś sie juz nie musiał/a wysilać, bo normalnie trochę powagi Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: A po to - dobra trada ! Koniec wątku. 11.07.06, 16:07 jak to kiedyś przeczytałem... "nie wdawaj sie w dyskusję z chamem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" ...a to tak sobie napisałem... ps.a jeśli nie wyczytałeś w moich wpisach jakiej płci jestem,to co do "tempoty",to może zajrzyj w lustro:) Pozdrawiam i mam nadzieję,że kiedyś znajdziesz sobie inną "piaskownicę":) Boże,PROSZĘ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Olewka 11.07.06, 18:01 Wszelka polemika z goorroo2 nie ma sensu. Proponuję przyjąć inną taktykę - i wszelkie jego posty pozostawiać bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Olewka 11.07.06, 18:10 :)) więc chyba od tej pory ja sie piszę na takie rozwiązanie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Trolle nalezy ignorowac 11.07.06, 20:35 kazda odpowiedz na post trolla to dla niego woda na mlyn.... Dlatego dolaczam sie do ignorowania naczelnego trolla forum Zabki - gooroo2 Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: Trolle nalezy ignorowac 17.07.06, 15:09 A ja nie kojarzę o co w tej całej pyskówce chodzi???? Forum jest chyba po to aby każdy mógł się na nim swobodnie wypowiadać. Inna sprawa na jaki temat. W końcu co dla jednego jest tematem głupim i debilnym dla drugiego może być interesujące. Reasumując, dzieląc forumowiczów na lepszych i gorszych oraz bojkotując się czy też obrzucając wzajemnie błotem znowu przeżywamy polskie deja vu czyli tzw. "polskie piekiełko". Jak to zaśpiewał kiedyś Shakin' Dudi "...ja na te teksty przymykam oczy wolę z kumplami na miasto skoczyć...." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś