znyx 19.09.06, 20:11 Czy ktos zna juz hasla do kamerek ? Rozmiawialem z monterem podal mi login i haslo a nie dziala:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_swiatkiewicz Re: Kamery 20.09.06, 08:10 10.10.200.4/ login: dvr hasło: dvr . Ale u mnie też nie chodzi pomimo, iż ściągnąłem program client. Natomiast w kotłowni na serwerze wszystko chodzi prawidłowo, sam widziałem. Włączona jest opcja nagrywania tylko w przypadku wykrycia ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Kamery 20.09.06, 23:48 I u mnie tez nie dziala:( chyba musieli cos pokrecic. Panie Robercie a jak poszly rozmowy z localnetwork z 15 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: Kamery 30.09.06, 23:19 Podane hasło i login działają ale zgodnie z instrukcją na stonie startowej tylko z przegladarką Internet Explorer (na Mozilli nie działa). Co gorsza ze względu na kontrolki ActiveX strona uruchamia sie dopiero po ustawieniu bezpieczeństwa przegladarki na najniższym poziomie (Narzędzia ->Opcje Internetowe ->Zakładka Bezpieczeństwo) Oczywiście najpierw należy zainstalować DVRClient, do którego link jest na stronie startowej, a po zalogowaniu uruchomić kamerki. Powodzenia i miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.dybala Re: Kamery 28.10.06, 17:57 ok. działaja - kamery od 8 do 12. Od 1 do 8 obraz znieksztalcony. Odpowiedz Link Zgłoś