znyx 24.09.06, 12:08 Jest juz domena www.osiedlelegionow.blo.pl proponuje zeby narazie na testy zrobic stronke pod tym adresem i na moim serwerze a pozniej zawsze mozna ja gdzies przeniesc. Kto chetny do zrobienia strony ? moge dac dostep przez ftp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michbarc Re: Strona WWW osiedla legionow 24.09.06, 16:27 Ja się chętnie podejmę zadania, tlko mam pytanie czy obsługuje ten serwer Apache i PHP z MYSQL? Planuję oprzeć stronę na CMS-ie, a do tego są to elementy niezbędne. Jeśli nie to wtedy trzeba w html coś zrobić, ale gorzej będzie z wrzucaniem uaktualnień, nowych zdjęć, artykułów, plików itp. pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 24.09.06, 20:38 na serwerze jest apache ale niema php z mysql ale postaram sie to w tym tygodniu doinstalowac Odpowiedz Link Zgłoś
michbarc Re: Strona WWW osiedla legionow 25.09.06, 11:54 OK oczywiście z phpmyadminem :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: Strona WWW osiedla legionow 25.09.06, 14:39 Widze Panowie, że znacie się na rzeczy. Proponuję zatem spotkanie w poniedziałek 2 października godz. 19 00 jak zwykle w pomieszczeniu wodomierza głównego (10B). Omówimy sprawy internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
michbarc Re: Strona WWW osiedla legionow 02.10.06, 12:02 Niestety nie będę w stanie się stawić na spotkanie. Akurat w poniedziałki (i piątki)jestem poza domem. Wtorek, środa i czwartek wieczorem ewentualnie wchodzą w rachubę. pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz format dokumentów 26.09.06, 13:00 Ja mogę wam przesyłać e-mailowo dokumenty do umieszczenia na stronce. Mogą być w word, pdf, powerpoint, excel, jpg. Proszę o adres e-mailowy. Sukcesywnie będę przekazywał materiały i informacje. ap@gum.gov.pl - praca robert.swiatkiewicz@op.pl - dom Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 02.10.06, 22:56 sciagnelem sobie serwer z paczki :) Xampp jest php mysql i phpmyadmin teraz tylko jeszcze ftp do skonfigurowania i mozna ruszac :) Odpowiedz Link Zgłoś
michbarc Re: Strona WWW osiedla legionow 03.10.06, 00:52 OK może być, xamp, mambo, limbo, krasnalserv, wszystko jedno. Grunt żeby działało :) czekam na wieści mój mail michbarc@yahoo.com znyx napisał: > sciagnelem sobie serwer z paczki :) Xampp jest php mysql i phpmyadmin teraz > tylko jeszcze ftp do skonfigurowania i mozna ruszac :) Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 04.10.06, 12:07 Dane wyslalem na e-maila. czy posiada pan gg ? mogli bysmy byc w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 04.10.06, 12:18 jak by byla potrzebna jakas pomoc przy tworzeniu stronki to prosze o kontakt :) jak trzeba to moge wykonac jakies fotki aparatem i wstawic albo przeslac Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: Strona WWW osiedla legionow 04.10.06, 15:40 Będę wdzięczy za zrobienie paru cyfrowych fotek pordzewiałemu ogrodzeniu. Muszę mieć dokumentację dowodową do sprawy w sądzie. Myślę, że w tym miesiącu kupimy farbę i pomalujemy ogrodzenie. Jak zwykle zrobimy to własnymi siłami. Pani Świderska dała nam 4 litry zwykłej farby. Może starczy na bramę wjazdową. Resztę trzeba dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 04.10.06, 19:31 nie ma sprawy jutro zrobie i wrzuce na serwer ftp i podam namiary Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: Strona WWW osiedla legionow 04.10.06, 19:57 To pójdę za ciosem. Byłbym zobowiazany za zrobienie cyfrowych fotek: - pęknięciu elewacji przy naziemnych, prywatnych miejscach parkingowych, - placu zabaw, - kałużom w hali garażowej (jeżeli są), - cieknącemu stropowi w pom. wodomierza (jest otwarte) Odpowiedz Link Zgłoś
znyx Re: Strona WWW osiedla legionow 06.10.06, 19:27 a ja zauwazylem jakas plesn na 1 klatce pietro 1 przy suficie obok licznikow fotki ogrodzenia dostepne sa pod adresem ftp://ayj218.internetdsl.tpnet.pl/pub/foto/ogrodzenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
michbarc Re: Strona WWW osiedla legionow 09.10.06, 23:16 Witam wszystkich stronkę już zacząłem robić, czekam na materiały, zdjęcia pliki doc, pdf etc i ogólnie treść na stronkę, zmiany mozna śledzić tu www.michalb.v24.pl/osiedle/ oczywiście nad wyglądem , kolorystyką itp popracujemy potrzebuje również uwag i pomysłów na forum, jakie kategorie, działy itp zresztą do galerii też by się przydały jakieś kategorie moj e-mail michbarc@yahoo.com (wielkość pojedynczego maila do max 10MB) PS oczywiście po wykupieniu domeny, albo podczepieniu jakiegoś aliasa będzie bardziej przyjazna nazwa pozdrawiam Michał znyx napisał: > a ja zauwazylem jakas plesn na 1 klatce pietro 1 przy suficie obok licznikow > > fotki ogrodzenia dostepne sa pod adresem > ftp://ayj218.internetdsl.tpnet.pl/pub/foto/ogrodzenie/ Odpowiedz Link Zgłoś