14.11.06, 14:26
Mozna szalu dostac z ta poczta na powstancow jak nie kolejka to maja przerwe
a juz nie wspomne o dostarczaniu korespondencji na czas
Obserwuj wątek
    • horse72 Re: Poczta 25.11.06, 13:37
      problem sie sam rozwiazal .wogole poczta nie pracuje -strajkuja-)))))
      • wasyl1978 Re: Poczta 25.11.06, 17:05
        i bardzo dobrze ! a kto korzysta jeszcze z ich usług ?
        aaa ... jeszcze pewno beda musieli zapalcic firmom z ktorymi mieli umowy
        milionowe odszkodowania i moze wreszcie padną !!! oczywiscie strajk listonoszy
        popieram w 100 %
        • dandar2 Re: Poczta 25.11.06, 19:29
          Nie padnie, bowiem 3 firmy w Polsce nie moga upaść to jest Poczta Polska, Lasy
          Państwowe i PKP, takie jest prawo
    • sesorek Re: Poczta 26.11.06, 13:56
      w ogóle poczta w Ząbkach się nadaje do d..y nie tylko na powstańców ale na 3-go
      maja czy na wojska polskiego te baby zachowują się jakby były co najmniej
      jakimiś dyrektorkami...najlepsza jest ta blondi w wojska polskiego z taką szopą
      na głowie no rozbraja mnie swoją szybkością i miną az się życ odechciewa no i
      wychodzą co chwila na zaplecze coś zagryźc i wracają z pełną gębą no jak tak
      można a kolejka taka ze ludzie się nie mieszczą
      na 3-go maja też zawrotna prędkośc obsługiwania nie mówiąc o tym ze kolejka jest
      jedna do wszystkich okienek...są 3 okienka i powinny byc trzy kolejki prawda??
      powinny iśc na jakieś przeszkolenie np na poczcie na rogu łabiszynska i
      kondratowicza...są numerki więc nie trzeba stac tylko można po siedziec a jak
      dużo osób przed nami to można sobie jakieś zakupy w miedzy czasie zrobic no i
      ładne tam mają dziewczyny w tych okienkach młode i piękne poprostu nie chce sie
      stamtąd wychodzoc....bardzo miło itp itd....pozdro dla panienek z tej poczty...

ogólnie rzecz biorąc idąc na pocztę w Ząbkach trzeba rezerwowac sobie 45min
      kicha nie z tej ziemi....a i jeszcze może szefowie tych filii powinni postarac
      się o kurs szybkiego pisania na komputerze dla tych pań bo porażka...(jedną ręką
      jednym palcem czasem się zdaża ze dwoma)
      • zabkowianka Re: Poczta 26.11.06, 17:28
        sesorek
        wiec idz na poczte gdzie te panienki sa i mozesz nie wychodzić...
        zarzucasz jedną kolejkę na wojska polskiego a potem mowisz o wspanialej
        oraganizacji polegajace na wydawaniu numerkow ( to tez jest jedna kolejka)i
        takim czasie ze mozesz zrobić sobie zakupy.....to gratuluje logicznego
        myslenia....hahahhah
        i zeby było jasne tez nie jestem zadowolona z obslugi na poczcie w ząbkach ale
        jak to zwykle bywa nie wszystko zapewne wiemy dlaczego tak jest
        ząbkowiAnka
        • sesorek Re: Poczta 26.11.06, 21:30
          szanowna ząbkowianko,

nie jest jedna kolejka polecam przejechac się na tą pocztę, zapłac tam rachunek
          wyslij paczkę zobacz jak jest tam naprawdę wszystko szybko idzie no i mają klime
          poźniej się wypowiadaj lub dyskutuj...poza tym nie czytasz uważnie bo nie
          pisałem o jednej kolejce na WP tylko na 3-go maja!! co do zakupów to nie
          rozumiem w czym widzisz problem i dlaczego zarzucasz mi brak logicznego
          myślenia?? mam czekac 15 min aż mój numerek się wyświetli to mogę skoczyc do
          warzywniaka i kupic sobie pomidorka czy rzodkiewkę a nie warowac jak pies
          pilnując swojego miejsca w szeregu no tak czy nie??więc nie miałem na myśli
          zakupów na cały tydzień...

i w ogóle nie wiem dlaczego tak się bulwersujesz powiedz od razu ze chodzi Ci o
          te panienki...nie przyjemniej by Ci było jakby w okienku siedział i obsługiwał
          Cię jakiś przystojniak który wie co z czym się je??

Uważam że żadna z trzech filji poczty w Ząbkach nie jest przystosowana do
          przyjmowania interesantów brakuje organizacji chocby w postaci wspomnianych
          przez Ciebie numerków no i za mało jest w nich miejsca w lato tj koszmar...

pozdrowionka miłego wieczorku :))
          • zabkowianka Re: Poczta 26.11.06, 23:44
            sensorek
            ach tak tak...przyznaję numerkow brakuje...........a moje zdenerowanie wynikalo
            ze mowisz tylko o panienakch.........no ale juz poprawiłes sie proponując
            przystojniaka ktory wie co z czym się je.......
            ząbkowiAnka
            • sesorek Re: Poczta 27.11.06, 08:24
              nie jestem sensorek tylko sesorek... :P
              • zabkowianka Re: Poczta 27.11.06, 08:49
                wiec moze nie pisze do Ciebie................
                • sesorek Re: Poczta 27.11.06, 10:00
                  ale nie ma tu sensorka przeciez zadnego.....
      • tijufit Re: Poczta 27.11.06, 15:13
        sesorek napisał:

> ze kolejka jest
        > jedna do wszystkich okienek...są 3 okienka i powinny byc trzy kolejki prawda??

Nie, powinna być jedna kolejka. I w każdym okienku powinna być możliwość
        załatwienia wszystkich spraw.
        • sesorek Re: Poczta 27.11.06, 16:58
          > Nie, powinna być jedna kolejka. I w każdym okienku powinna być możliwość
          > załatwienia wszystkich spraw.
          >
          >
          tak tez może byc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka