qwerty888 15.09.07, 23:29 Orientuje się może ktoś jak wygląda sprawa Lidla w Ząbkach. Chyba znowu ruszyła budowa. Kiedy planowane otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sgsp Re: Otwarcie Lidl 15.09.07, 23:39 A gzie jest zlokalizowany Lidl ? Nie znam jeszcze dobrze Ząbek :( pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 01:43 Witam, Lidl budują przy ul. Piłsudskiego k/cmentarza Jadąc w kierunku Kawęczyna dojrzysz budowę po lewej stronie tuż przed cmentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
sgsp Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 10:06 Dzięki za odpowiedź :) Czy napisałam Ci już kiedyś, że bez Ciebie zginęłabym w Ząbkach ? :) Raz jeszcze dziękuję i liczę na dalszą pomoc. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 19:00 sgsp napisała: > Dzięki za odpowiedź :) nie ma za co ;-) > Czy napisałam Ci już kiedyś, że bez Ciebie zginęłabym w Ząbkach ?:) hmm nie :-) w każdym razie cieszę się że pomogłem > Raz jeszcze dziękuję i liczę na dalszą pomoc. oczywiście > Ola Rafał BTW zapraszam na www.e-zabki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sgsp Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 19:43 e_zabki.pl napisał: > BTW zapraszam na www.e-zabki.pl Już tam rozmawialiśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 19:26 sgsp napisała: > A gzie jest zlokalizowany Lidl ? Tutaj kilka zdjęć: zabki.fotopic.net/c1213601.html Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 16.09.07, 19:48 tedglen napisał: > Tutaj kilka zdjęć: > zabki.fotopic.net/c1213601.html A tutaj lokalizacja przyszłego Lidla na wikimapii: wikimapia.org/#lat=52.281582&lon=21.112874&z=18&l=28&m=h&v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 24.09.07, 10:15 Na Piłsudskiego przy Lidlu zostały postawione jakieś nowe znaki drogowe (są odwrócone), pewnie ma to związek z budową trzeciego pasa na jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
danagr Re: Otwarcie Lidl 24.09.07, 12:11 przejeżdżałam dziś i widzę, ze prace ruszyły pełną para wiec otwarcie pewnie w niedługim czasie, chyba, ze coś lub ktoś znowu wstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 13:11 MATKO! super,że już otwarcie! Trzeba będzie iść! Może promocje będą,a może i BALONY Z HELEM! i pewnie hostessy będą i zamek dmuchany dla dzieci! -he,he,ale mnie bawi ten szum wokół otwarcia kolejnego beznadziejnego sklepu:) he,he. Dajcie znać jak ktoś się dowie kiedy to OTWARCIE! ;P Wariactwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 14:25 dragon26 napisał: > MATKO! super,że już otwarcie! Trzeba będzie iść! Może promocje będą,a może i > BALONY Z HELEM! i pewnie hostessy będą i zamek dmuchany dla dzieci! Nie chodzi o to. Szum wokół Lidla powstał dzięki jego przeciwnikom, którzy za wszelką cenę chcieli zablokowania jego powstania i bronienia swych interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 13:33 Może już w czasie najbliższych Wszystkich Świętych będzie można z parkingu Lidla Skorzystać zamiast taplać się w błocku. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 13:43 o,ten argument nawet do mnie przemawia:) ps.pewnie i tak będzie tabliczka "PARKING wyłącznie dla klientów Lidla!" i co wtedy?;) Pewnie z czasem wprowadzą wyjazd z parkingu TYLKO za okazaniem paragonu;) Pozdrawiam i miłego popołudnia Kriss Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 14:42 dragon26 napisał: > o,ten argument nawet do mnie przemawia:) > > ps.pewnie i tak będzie tabliczka "PARKING wyłącznie dla klientów Lidla!" i co > wtedy?;) Pewnie z czasem wprowadzą wyjazd z parkingu TYLKO za okazaniem paragon > u;) Wtedy, pójdę zakupić pare sztuk tanich lampek :) Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 14:48 tomkrt napisał: > Wtedy, pójdę zakupić pare sztuk tanich lampek :) Zakaz handlu w święta. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 14:55 tedglen napisał: > tomkrt napisał: > > > Wtedy, pójdę zakupić pare sztuk tanich lampek :) > > Zakaz handlu w święta. Fakt - ale mam nadzieje że wteddy nie będą zamykać parkingu. Opcja ze świeczkami będzie do zastosowania poza świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 25.09.07, 14:31 danagr napisała: > przejeżdżałam dziś i widzę, ze prace ruszyły pełną para wiec otwarcie pewnie w > niedługim czasie, chyba, ze coś lub ktoś znowu wstrzyma. Ciekaw jestem jaka będzie organizacja ruchu na Piłsudskiego na wysokości marketu. Jeśli nie zrobią tego w sposób przemyślany, to może być tam dość niebezpiecznie, przede wszystkim dla wyjeżdżających z marketu w stronę Chełmżyńskiej. Powinno być tam rondo lub światła. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 12.10.07, 12:23 tedglen napisał: > Ciekaw jestem jaka będzie organizacja ruchu na Piłsudskiego na > wysokości marketu. Wygląda na to, że będzie osobny pas do skrętu w lewo dla jadących od strony kościoła. Do tego prawoskręt dla kierunku przeciwnego. Będzie ciężko wyjechać z parkingu skręcającym w lewo. Przejście dla pieszych będzie za to nienajgorsze, bo z azylem na środku jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 18. października 15.10.07, 09:17 qwerty888 napisał: > Orientuje się może ktoś jak wygląda sprawa Lidla w Ząbkach. > Chyba znowu ruszyła > budowa. Kiedy planowane otwarcie? Powołując się na serwis e-zabki.pl, otwarcie Lidla ma nastąpić 18. października. e-zabki.pl/index.php?/content/view/335/ Ciekawi mnie jedna rzecz, może ktoś wie, kto mieszka w pobliżu, czy będzie możliwy wjazd/wyjazd z marketu od tyłu czyli od ulicy Rómmla, Kołłątaja? Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 18. października 18.10.07, 11:29 Dzisiaj otwarcie Lidla, był już ktoś na zakupach? Odpowiedz Link Zgłoś
danagr Re: Otwarcie Lidl 18. października 20.10.07, 23:34 bylam i moim zdaniem globi odpadnie w przedbiegach. Zdecydowanie wiekszy wybor jak w w/w i do tego przeceny, cenowo tez nie najgorzej. Ciekawe co na to mniejsze sklepiki, czy opuszcza chodz troche na cenach swoich towarow. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 18. października 20.10.07, 23:44 danagr napisała: > bylam i moim zdaniem globi odpadnie w przedbiegach. Zdecydowanie wiekszy wybor > jak w w/w i do tego przeceny, cenowo tez nie najgorzej. Jaki mają asortyment w Lidlu, markowe towary są również? Globi ma dość kiepski wybór, Bybek pod tym względem prezentuje się o niebo lepiej, mimo, że mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: Otwarcie Lidl 18. października 21.10.07, 00:57 Wpadłem na szbkie zakupy. zwuważone minusy: - brak koszyków są tylko wózki - totalna porażka odnośnie parkingu - niestety te kratki króe miały przerosnąć trawą się nie sprwawdziły - wystarczyło troche deszczu, ziemia rozmiękła i trawy już nie ma, a na przejazdach te plastikowe rusztowania zostały poprostu wniecione w błoto i zrobiły się błotne alejki. - na razie w Lidlu nie ma alkoholu - ale ma być. Szerzej się nie przeglądałem ofercie, można powiedzieć ze przebiegłem przez sklep szukając tego co potrzebowałem np. mają sery tybu (Camembert czy brie) marek których dotąd nie spotykałem gdzie indziej, całkiem smaczne i w rozsądnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Otwarcie Lidl 18. października 20.10.07, 23:38 tedglen napisał: > Ciekawi mnie jedna rzecz, może ktoś wie, kto mieszka w > pobliżu, czy będzie możliwy wjazd/wyjazd z marketu od tyłu > czyli od ulicy Rómmla, Kołłątaja? Byłem, sprawdziłem. Niestety nie będzie takiej możliwości. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Otwarcie Lidl i błoto przed sklepem 21.10.07, 02:10 Lidlowi gratulujemybłota Odpowiedz Link Zgłoś