gardenplaza 16.10.07, 16:35 Ponownie zapraszamy wszystkich mieszkańców Gardenplazy na wiechę w piątek o godzinie 16. Pozdrawiam JK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbt1 Re: Piątkowa impreza 17.10.07, 13:55 witam mam pytanie czy duzo osob deklaruje swoje przybycie na impreze. w sumie chetnie bym poznal mieszkancow budynku E, moze bedzie ktos z pierwszego pietra?:) Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: Piątkowa impreza 17.10.07, 15:21 Mam nadzieje ze uda mi się być a jestem z budynku E. Odpowiedz Link Zgłoś
areczek123 Re: Piątkowa impreza 17.10.07, 21:17 mozliwe ze my z zoną bedziemy ale nie obiecujemy bo tak jak wiekszosc deklarowala moze byc problem zdotarciem (poczatek weekendu) choc milo by bylo sie spotkac i porozmawiac(a czy bedzie mozliwosc wejscia na budowę? bo my z zoną jeszcze zesmy nie oglądali naszego m. pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas25 Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 12:29 mieszkań nie będzie można obejrzeć ponieważ są tynki wylewane więc są jeszcze mokre, muszą wyschnąć. Z tego co mówili w biurze wczoraj jak dzwoniłam to będzie można oglądać po 11 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 10:49 Oj chyba dzis imprezki z racji pogody nie będzie. Czy może sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 10:58 Do 16 może się wypogodzi:) Ja tam mam zamiar się wybrać, niestety dopiero na 17. Lepiej później niż w ogóle;)Więc mam nadzieje, że imprezka nie jest odwołana... Odpowiedz Link Zgłoś
gardenplaza Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 11:43 impreza oczywiście aktualna,jeśli nawet będzie deszcz to są namioty. Jest również taka możliwość , że odbędzie się w garażu pod budynkiem A Pozdrawiam Jarosław Korczak Odpowiedz Link Zgłoś
areczek123 Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 12:20 a do której przewidywana jest impreza bo my jesli bedziemy to duzo pózniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas25 Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 12:26 my jeśli będziemy to też dużo później także też ciekawa jestem do której ta imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
gardenplaza Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 13:24 Do skończenia się zapasów, a nie ukrywam, że są duże. Pozdrawiam JK Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Piątkowa impreza 19.10.07, 16:28 Ja tez zamierzam się pojawić...mam nadzieje że po 19 zapasy będą:) Odpowiedz Link Zgłoś
gardenplaza1 Re: Piątkowa impreza 20.10.07, 08:28 Impreza była super!!!!! pomimo deszczu. Słowa uznania dla JK oraz firmy cateringowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Piątkowa impreza 20.10.07, 13:23 Ja przyjechałem bardzo późno.....bo koło 20....ale mimo chłodu wszyscy wyglądali na bardzo zadowolonych;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paga30031 Re: Piątkowa impreza 20.10.07, 13:45 wierzę, że impreza była dobra, ale czy ktoś wie jakie są postępy w pracach na budowie w budynku C? Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Piątkowa impreza 20.10.07, 13:56 o tak.....postępy w budynku C również bardzo mnie interesują:) Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: Piątkowa impreza 20.10.07, 23:41 Ja też się dołączam, impreza była super:):) Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: Piątkowa impreza 21.10.07, 12:05 Mi niestety nie udało sie dojechać. Czekam wiec na jakies newsy z budowy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
matys89 Re: Piątkowa impreza 22.10.07, 01:51 Niewątpliwym "newsem" jest informacja o podłączeniu osiedla do kanalizacji, więc jak ktoś potrafi trafić w rurę to już można. Ważna wiadomość dotyczy też ogrzewania, ma być uruchomiona prowizoryczna kotłownia jeszcze w czasie trwania budowy. Z zewnątrz widać przybywającą elewację. Generalnie było super. Słonko świeciło. Co prawda nad chmurami, ale tylko czasami padał deszcz. Spędziliśmy w miłym towarzystwie 4 godziny. Można było pogadać z Szefem i pracownikami Mac Plastu, z kierownikiem budowy, z inspektorem nadzoru, z bliższymi lub dalszymi sąsiadami. Rozgrzewaczy było na więcej chętnych, ale ci co mogli i tak dali radę. Szef obiecał, że nie podniesie ceny i że klucze odda w marcu. Obiecał też notę odsetkową za każdy dzień spóźnienia płatności. Ci, których nie było mają czego żałować. Jeśli będzie jeszcze jakaś impreza na osiedlu, to przyjeżdżam taksówką. Aha chętni mogli wejść na osiedle i ocenić postępy na własne oczy od środka. Krzysztof D19 Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: Piątkowa impreza 22.10.07, 06:48 Ja własnie bardzo żałuje. A nie mówiona nic o drodze bo dojechac jest bardzo ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
epti1 Re: Piątkowa impreza 22.10.07, 12:37 Szkoda ze nas nie bylo, dopiero wrocilismy z rozjazdow. Kanalizacja to spory progress a kotlownia umozliwi wykanczanie zima. Mile wiesci,mile Ktos ma zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
areczek123 Re: Piątkowa impreza 22.10.07, 15:30 nam tez niestety nie udalo sie dotrzec,niestety nie mielismy z kim zostawic córeczki:( -a to co czytam widze ze szkoda bo mimo zlej pogody wszystko bylo ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: Piątkowa impreza 22.10.07, 18:05 Ma ktos moze zdjecia. A moze ktos wie kiedy bedzie droga, bo w niedizele bałem sie wjechac na GP Odpowiedz Link Zgłoś