holyy1 17.12.07, 09:21 Witam. Propouje zacząć nowy wątek. Mam nadzieje, że nie pozostanie bez odzewu (szczególnie ze strony dewelopera). Kiedy ruszy budowa drogi?? Jak jest z tym pożądkiem?? Co z tym zapachem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcio1983 Re: Pytania do dewelopera 17.12.07, 11:42 Witam, a ja mam takie pytania: -Kiedy możemy spodziewać się podpisania aktów notarialnych? -Czy faktycznie do końca stycznia będzie droga (bo taki post ze strony developera widziałem)? -Kiedy będzie można zacząć coś "dłubać" przy własnym mieszkaniu? -No i może jaki jest termin zakończenia wszystkich prac budowlanych (całe osiedle, szkoła i sklep)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rd-ood Re: Pytania do dewelopera 17.12.07, 12:37 Pewnie nie doczekamy się odpowiedzi bo Deweloper się "pogniewał", Panie z biura też się nie kwapią żeby odpowiedzieć albo chociaż dać na stronie garden plazy aktualne zdjęcia z budowy dla tych którzy nie byli na dniu otwartym. Odpowiedz Link Zgłoś
bamse13 Re: Pytania do dewelopera 17.12.07, 13:13 III etapu nie będzie: www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=4471175&id_region=8&miasto=Ząbki&rodzaj_dzialki=0&id_jednostka_ pow=1&id_waluta=1&z_dnia=- 1&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=3&id_rubryka=1&nr=1&key_uniqu e=2e3adbb8256a745a57719966e4044215®ion2=8 Działka na sprzedaż, ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jan147 Re: Pytania do dewelopera 18.12.07, 10:39 Prezes JK już na ostatniej imprezie oficjalnie mówił że wycofuje się z deweloperki. Niestety nie chciał powiedzieć czemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: Pytania do dewelopera 18.12.07, 12:16 Ja, co prawda, nie słyszałam o oficjalnym wycofaniu się Prezesa JK z developerki, ale mam nadzieje, że nasze osiedle zostanie dokończone i nie będzie pod tym względem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
spok.ojny Komentarz do ostatnich postów na forum 18.12.07, 12:28 Witam! Mam pytanie i prośbę do developera, czy mógłby skomentować i rozwiać niepokoje wszystkich zaniepokojonych tym co ostatnimi czasy znalazło się na forum? Myślę,że dobrze by zrobiło postawienie długiej czerwonej kreski pod tym co zostało powiedziane na forum przez "życzliwych" i "zaniepokojonych"... Odpowiedz Link Zgłoś
slukash Re: Pytania do dewelopera 18.12.07, 16:27 Ceny nieruchomości lecą w dół - być może developerka już nie jest tak opłacalna jak to zakładano w MCPLAST. To normalna decyzja jeśli coś się nie kalkuluje. Być może w związku ze zmianami "strategii" firmy Garden Plaza kontrolowana jest na dochodzonego :( (oby nie) Mnie bardziej interesuje to co jest teraz ... Co prawda nie ma co się pielkić jeśli nic nie jest wiadomo - ale przyglądać się warto :) Jeśli chodzi o drogę to faktycznie jedyna jaka w Ząbkach "się robi" to główna prowadząca do Wołomina:( - szkoda Moje pytanie do Developera jest krótkie: Czy wszystko idzie zgodnie z planem? Tylko szczezrze i bez wykrętów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś