bakino 15.04.08, 10:29 Witajcie, kiedyś ogłaszała się jakaś dziewczyna z ofertą poprawek krawieckich w Ząbkach. Nie mogę odnaleźć tego wątku. Czy możecie kogoś niedrogiego polecić? Chodzi głównie o skrócenie i/lub zwężenie kilku par spodni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bierona Re: Krawcowa do poprawek poszukiwana 15.04.08, 13:27 ja skracałam spodnie u takiej kobitki, która ma sklepik z ubraniami damskimi i butami na ulicy... to jest chyba Piłsudskiego:), na odcinku pomiędzy strażą pożarną a ulicą Skorupki, obok sklepu spożywczego i sali bankietowej. Za skrócenie z zachowaniem oryginalnego wykończenia brała 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bierona Re: Krawcowa do poprawek poszukiwana 15.04.08, 13:36 drugi punkt z poprawkami i przeróbkami krawieckimi jest jak się idzie na bazarek od strony Piłsudskiego i 3 Maja, między spożywczym (samem) a obuwniczym, gdzie można kupić losy Totolotka:)) Tu za skrócenie spodni biorą 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dominique_sz Re: Krawcowa do poprawek poszukiwana 15.04.08, 18:23 Moze to chodzi o panią o tel.503 521 774. Obszywałam u niej firany - bardzo ładnie i tanio. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś