will.pl 07.04.09, 00:23 szukam miesnego ? i niedaleko Dzikiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitta30 Re: szukam miesnego 08.04.09, 13:44 ja robię zakupy w Wierzejkach na Szwoleżerów, lub na przeciwko Wierzejek i jak na razie jestem zadowolona. W obu tych sklepach mięsa i wędliny są świeże i jest dość dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: szukam miesnego 08.04.09, 15:51 will.pl napisała: > szukam miesnego ? Skoro coś napisałaś tutaj na forum to pewnie szukasz. Ale pytanie jest z gatunku trudnych. > i niedaleko Dzikiej Jeśli chodzi o wędliny, to obecnie chyba bezkonkurencyjne jest API na Powstańców. Mają bardzo dobre wędliny, m.in. od Olewnika (wędliny po prawej stronie lady, nieco droższe ale jakościowo super). Panie krojące wędliny mają swoje humory, ale ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
2.justyna Re: szukam miesnego 08.05.09, 22:56 ja kupuję, jak i wielu ludzi, bo zawsze są tam kolejki hurtownia ejart na warszawskiej, ceny faktycznie hurtowe, jedyny mankament to ze nie kroją tam wędlin, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś