and.sz 22.07.09, 07:40 Witam! Pilnie szukam fachowca, który wyreguluje okno balkonowe – przestało się domykać od jakiegoś czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firemka-1 Re: regulacja okien - szukam fachowca 22.07.09, 07:52 Polecam bardzo dobrego fachowca:) Właśnie dzisiaj kończy remont całego mojego mieszkania. Znam go od 8 lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł... Pan Mirek- nr.tel. 505-120-184. ( Swojego czasu też mi reguwlował okna na starym mieszkaniu:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: regulacja okien - szukam fachowca 22.07.09, 07:55 Zapytaj może tutaj: fajneokna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
and.sz Re: regulacja okien - szukam fachowca 22.07.09, 11:21 Dziękuję za namiary. Skorzystałem z usług fachowca z firmy fajneokna.pl. Piszę dlatego, że muszę go tu publicznie pochwalić. Reakcja natychmiastowa, fachowe podejście do tematu. Ze względu na fakt, że usterka leżała poza samym oknem nie wziął ani grosza ... Naprawdę polecam! Naprawdę jestem mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś