ilhenny 14.04.10, 21:02 Warunkiem umieszczenia ogłoszenia, jest dołożenie dowodu zakupu i pisemne oświadczenie, że fotelik jest bezwypadkowy. Inne wpisy będę usuwał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-mai kupię britax baby safe z baza isofix 26.05.14, 17:44 jak w tytule. kontakt comia@poczta.fm Odpowiedz Link
sarna3 SPRZEDANY: Sprzedam BeSafe Izi Combi X3 Isofix 16.06.14, 22:59 sarna3 napisała: > Sprzedam fotelik samochodowy BeSafe Izi Combi X3 Isofix. > Kolor Mood Indygo. > Kupiony 02.05.2013, użytkowany do kwietnia tego roku. > Oczywiście bezwypadkowy. Na gwarancji do maja 2015 (na podstawie paragonu zakup > u) > Stan - idealny, na foteliku od nowości założony był pokrowiec frotte (dedykowan > y do tego modelu). Pokrowiec dodaję do zestawu. Wkładka redukcyjna nie używana. > > Zdjęcia fotelika oraz cenę podeślę na maila. > > Kontakt - monjel@poczta.onet.pl Jak w temacie - fotelik sprzedany. Odpowiedz Link
legion34 Re: Sprzedam- Kupię 17.06.14, 14:56 Sprzedam: Britax Multi Tech II. Bezwypadkowy etc.paragon. info przemkoku@gmail.com Odpowiedz Link
legion34 Britax Multi Tech II 9-25kg RWF 17.06.14, 14:58 Sprzedam Bezwypadkowy etc. paragon Britax Multi Tech II 9-25kg lub do 125cm wzrostu. Info przemkoku@gmail.com Odpowiedz Link
minininja Maxi Cosi Cabriofix + baza EasyFix (Isofix) 22.06.14, 13:03 Sprzedam fotelik Maxi Cosi Cabriofix z wkładką dla noworodka + baza EasyFix (montowana na Isofix). Fotelik zakupiony w lutym 2013 (nowy w sklepie Pati i Maks), data produkcji 2012. Fotelik bezwypadkowy. Sprzedaję, bo córka wyrosła (kupiliśmy BeSafe Combi X3 i ten trzeba sprzedać...) Cena kompletu 499zł. Zainteresowanych zapraszam na maila patrycja (at) data.pl lub na aukcję allegro.pl/show_item.php?item=4356768700 Odpowiedz Link
minininja Re: Maxi Cosi Cabriofix + baza EasyFix (Isofix) 24.06.14, 14:31 Już sprzedany. Odpowiedz Link
orzeszek_laskowy maxi cosi cabrio fix 12.07.14, 12:27 fotelik bezwypadkowy, zakupiony w lipcu 2013r. w ślicznym brązowo-kremowym kolorze. więcej informacji: olx.pl/oferta/fotelik-maxi-cosi-cabrio-fix-na-gwarancji-CID88-ID6s81D.html Odpowiedz Link
kar-ula Sprzedam Cybex Aton 2 04.08.14, 23:20 Kolor błękitny. Z kompletem dokumentów, wkłądką redukcyjną.Fotelik zakupiłam w styczniu 2013, używany był przez nas od lutego 2013 do maja 2014. Bezwypadkowy, tapicerka w bardzo dobrym stanie, bardzo bardzo bardzo o niego dbałam, ale niestety po zdjeciu tapicerki do prania mój mały łobuz dorwał się do niego i nadłamał ten wąziutki styropianowy element, który jest pod udkami dziecka (chętnie prześlę zdjęcia, jak to wygląda). Element można spokojnie włożyć i przyoblec tapicerkę, skleić albo wymienić na nowy w serwisie (koszt 100 zł). Ja z tym nic nie robię, zostawiam potencjalnemu kupujacemu. Koszt 220 już z przesyłką - Wyślę przesyłką kurierską. Kontakt i zdjecia kar-ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
legion34 Re: Sprzedam Akta Graco Duologic O-18kg tylem 07.08.14, 21:21 Bezwypadkowy, montaż tyłem isofix/pasem. Stan bdb. Używany przez jedno dziecko od nowości. Info przemkoku@gmail.com Odpowiedz Link
anirolka18 Re: Sprzedam- Kupię 05.09.14, 10:46 W www.brrrum.pl można kupić nie tylko foteliki-siedziska z postaciami z bajek, ale i akcesoria do samochodu dla dzieci. Teraz w promocji. Odpowiedz Link