renowa
19.12.11, 18:06
Witam Was,
poniewaz stoje przed zakupem fotelika dla mojego 15 miesieczniaka postanowilam popytac gdzie w moim miescie (badz co badz duzym czyli w Krakowie) moglabym przed zakupem przymierzyc mojego syna do interesujacych mnie fotelikow. Ze o przymiarce fotela do wita nie wspomne ... Nie powiem jakie bylo moje zdziwienie ze jedynie w 1 sklepie posiadani na stanie jeden z czterech interesujacych mnie fotelikow! Moglam w nim przymierzyc dziecia do fotela ale juz fotel do auta nie.... wiec podziekowalam. W 2 i 3 sklepie maja te foteliki w ofercie jedynie pod zamowienie, czyli jednym slowem mam kupic fotelom w ciemno! Czy ja mam wygorowane oczekiwania czy cię jednak nie tak w podejsciu w/w sklepow do klienta? A co byliby jesli zamowiony prawdę mnie fotel do mojej kanapy nie pasowal? Albo gdyby mi z jakiegos powodu jednak nie podszedl ten fotel? Poza tym chcialbym moc miec e czym wybrac zanim whloze pol mojej pensji... To tak jakby kupowac ubranie bez przymiarki... przy niewielkich kwotach jestem w stanie zaryzykowac ale nie przy kwotach siegsjacych blisko 800 zl...
Jestem zdziwiona postawa tych (nie malych zreszta) firm...
Czy to normalna praktyka? Czy trz mam za duze wymagania?