Dodaj do ulubionych

Recaro Sport Young/Cybex Pallas 2 fix

26.04.12, 22:31
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma ten fotelik w peugeot 307 hatchback. Jak się sprawuje?
Chciałabym się też dowiedzieć jak wygląda odchylanie fotelik gdy dziecko śpi?

Myślałam także o foteliku Cybex Pallas 2 fix, ale mój malec zrobil awanturę przy składaniu, no i ta obudowa... Rączki małego są ścisniete... Można sobie z tym jakoś poradzić??
Obserwuj wątek
    • ja772 Re: Recaro Sport Young/Cybex Pallas 2 fix 04.05.12, 08:44
      ja mam recaro w citroenie c3, ten fotelik chyba nie wymaga jakiś specjalnych samochodowych warunków, jego odchylenie można powiedzieć, ze jest fikcją, jest naprawdę minimalne, ale dziecko świetnie sobie radzi i jak potrzebuje śpi niezależnie od trasy
      • sochitsuzuki Re: Recaro Sport Young/Cybex Pallas 2 fix 06.05.12, 09:00
        Kupiłam RYS i jestem bardzo zadowolona big_grin Dzięki za poradę. Rzeczywiście odchylenie to taki pic na wodę, bo nóżki podnosi tylko i delikatnie plecki, ale małemu się podoba. Mały od razu się w niego wpasował, śpi, bawi się i ogląda co za oknem się dzieje, więc jest zadowoleńcem big_grin

Łatwo się przypina to tylko parę sekund... zobaczymy za 3 lata jak będzie z rozmontowaniem xD ale jestem dobrej myśli. Moze go nawet wcześniej rozmontuje bo wkoncu gwarancja...

Polecam bardzo, a ten Cybex to masakra rzeczywiście. Nie wiem jak maluchy mogą w tym jezdzic.
    • lutanna Re: Recaro Sport Young/Cybex Pallas 2 fix 05.05.12, 14:43
      W którym teście dostał 4*? Możesz podać linka?
    • monna16 Re: Recaro Sport Young/Cybex Pallas 2 fix 05.05.12, 22:21
      reklamom sklepów dziękujemy!!! tu nie miejsce na to!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka