Dodaj do ulubionych

Recaro Young Expert

18.10.12, 21:32
witam znawczynie i znawców fotelików smile nadchodzi powoli czas przesiadki mojego dziecka z nosidełka w "dorosły" fotelik, i oczywiście masa dylematów, początkowo wybór padł na recaro young sport 9-36, ale po przymierzeniu małej stwierdziłam, że to jednak nie to, wpakowałam ją następnie w recaro young expert plus 9-18 i ten fotelik mi się podoba, głowę dobrze trzyma, wydaję się być przytulniejszy i oczywiście bardziej odpowiedni dla mniejszego dziecka. i teraz moje pytanie, czy to dobry wybór ? czy może polecacie coś innego ? no i czym różni się RYE plus od samego RYE ? dzięki smile
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Recaro Young Expert 19.10.12, 12:44
      Jest to jeden z gorszych wyborów jakich możesz dokonać smile W cenie RYE masz dużo lepszego Romera King Plusa pytanie do jakiego samochodu?
      • carollka_27 Re: Recaro Young Expert 19.10.12, 16:27
        Subaru Legacy. no dobra, mam mętlik w głowie. a maxi cosi ?
        • mrukumaster Re: Recaro Young Expert 19.10.12, 17:53
          Jeżeli miałbym polecać do Twojego samochodu jakiś konkretnie fotel 9-18kg przodem to właśnie King Plusa dlatego, że ma obszerne siedzisko, łatwy montaż i jest "bezpieczny" MaxiCosi ma oczywiście Tobiego ale on np. jest wąski. Możesz także pomyśleć o fotelach tyłem typu Besafe izi combi x3 czy britax max way. Jaki wiek i wagę ma dziecko bo to też jest ważne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka