Ostatnio prosilam Was o pomoc jezeli chodzi o fotelik dla osoby bez auta. w krotkim czasie wszystko sie zmienila i jestem posiadaczka mazdy 3. Dzisiaj pojechalam do jednego z warszawskich sklepow po fotleik i wyszlam z niczym
zasadniczo dowiedzialam sie,ze najlepiej gdybym zrezygnowala z siedzenia pasazera z przodu - nie moge sobie na to pozwolic bo czesto ktos tam jezdzi

stanelo na klippans kiss 2 - ktory biore pod uwage,ale nie jestem przekonana do konca
axkid minikid - moje dziecko jest drobne, ma 13 miesiecy, fotelik jeszcze za duzy, wydaje mi sie,ze jest bardzo pionowo.
britax maxway - pdoobno moze byc dobry, ale nie widzialam
a ja nie ukrywam,ze bardzo podoba mi sie be safe combi na isofixie. - dziecko ejst wysoko i duzo widzi, co w przypadku mojego dziecka jest wazne - jazda autem nie jest dla niego przyjemnoscia

tylko nawet nie zostal zamontowany w moim samochodzie, wiec nie wiem czy potrzebuje az tyle miejsca,ze przod bedzie nieuzyteczny?
Czy moglibyscie mnie nakierowac - czego szukac? Musze dzwonic do sklepu i sprawdzac, dzisiaj np byly pustki.
a moze ktos ma taki samochod i ma zamontowany fotelik, ktory nie zabiera masakrycznie duzo miejsca?
Bede bardzo wdzieczna za pomoc.