Dodaj do ulubionych

Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl?

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 01:05
Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? Jeżeli jeszcze nie to serdecznie
zapraszamy do wortalu społeczności sochaczewskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 31.07.01, 11:03
      Czlowieku do czego Ty nas zapraszasz?

Nie dosc, ze witryna laduje sie siermieznie dlugo - dziwi mnie kto tam zaglada?

To jeszcze tworcy tej witrynki prezentuja nie swoje zdjecia (!!!bez zgody
      autora tychze zdjec!!! - wiem to poniewaz sa to zdjecia mojego przyjaciela
      ZeuSa wyniesione przez jednego z autorow serwisu z redakcji Echo Powiatu)...

dlatego nie widze powodu by zwiekszac ich ogladalnosc, a przy tym zasilac
      kieszenie - wedlug mnie zlodziejstwo - bo trzeba szczerze powiedziec, ze byla
      to kradziez - nalezy tepic, a nie wspierac...

pozdrawiam
      • Gość: Grzes Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.waw.cdp.pl 31.07.01, 17:40
        OLE.......
        • Gość: Sochman Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 31.07.01, 18:02
          Gość portalu: Grzes napisał(a):

> OLE.......

Ciekawy jestem Grzesiu czy te Twoje Ole... to ole wydane przez hiszpańskiego
          matadora podczas corridy a ma świadczyć,że jesteś ognistym chłopakiem lub
          ,że ole........... wasz nasz sochaczewski e-sochaczew / a moim zdaniem
          niesłusznie bo dla sochaczewian jest bardzo dobry.
          • Gość: grzes Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.waw.cdp.pl 01.08.01, 17:45
            Gość portalu: Sochman napisał(a):

> Gość portalu: Grzes napisał(a):
            >
            > > OLE.......
            >
            > Ciekawy jestem Grzesiu czy te Twoje Ole... to ole wydane przez hiszpańskiego
            > matadora podczas corridy a ma świadczyć,że jesteś ognistym chłopakiem lub
            > ,że ole........... wasz nasz sochaczewski e-sochaczew / a moim zdaniem
            > niesłusznie bo dla sochaczewian jest bardzo dobry.

Czy jesteś gayem

• Gość: sochoman Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.interkam.pl 01.08.01, 22:10
              Gość portalu: grzes napisał(a):

> Gość portalu: Sochman napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Grzes napisał(a):
              > >
              > > > OLE.......
              > >
              > > Ciekawy jestem Grzesiu czy te Twoje Ole... to ole wydane przez hiszpańskie
              > go
              > > matadora podczas corridy a ma świadczyć,że jesteś ognistym chłopakiem lub
              > > ,że ole........... wasz nasz sochaczewski e-sochaczew / a moim zdaniem
              > > niesłusznie bo dla sochaczewian jest bardzo dobry.
              >
              > Czy jesteś gayem
              >
              No panie Grzesiu czas na myślenie abstrakcyjne a nie tak przyziemne i trochę więcej poczucia humoru.
              Dla wyjaśnienia dodam,że główny problem dotyczył e-sochaczewa i wypowiedzi typu ole są ciut ciut za
              krótkie .A portal jest rzeczywiście dobry to fakt
              • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 02.08.01, 16:29
                Male wyjasnienie - o ile dobrze sie zorientowalam to e-sochaczew jest VORTALEM,
                a nie portalem...
                Jesli e-sochaczew ma jednak aspiracje portalowe to zycze dobrej drogi... ale
                chyba raczej z inna zaloga...
                • Gość: Sochoman Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.interkam.pl 03.08.01, 06:40
                  Gość portalu: marta napisał(a):

> Male wyjasnienie - o ile dobrze sie zorientowalam to e-sochaczew jest VORTALEM,
                  >
                  > a nie portalem...
                  > Jesli e-sochaczew ma jednak aspiracje portalowe to zycze dobrej drogi... ale
                  > chyba raczej z inna zaloga...
                  I znowu wyszła z Ciebie kobieca natura, Trzeba podchodzić bardziej elastycznie do rematu,E-sochaczew
                  jest i wortalem i portalem / a według mojej terminologii to "local portal".Ale nie ma to większego
                  znaczenia w poruszanym przez Ciebie problemie.Jest dobrze zrobiony i spełnia swoją rolę. A to jest
                  najważniejsze.
      • Gość: e-soch Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 23:12
        Jakie zdjęcia jakiego Zeusa?!!!!!!!!!!!!!!!Wszystkie zdjęcia w serwisie e-
        sochaczew.pl są autorstwa Jaro.
        PO drugie jakie napedzanie kasy? Od dwóch lat dokładamy ze swojej kieszeni do
        tego "interesu" zeby zrobic dobrze Sochaczewianom.
        Kto tam wchodzi? Poczytaj sobie forum to zobaczysz kto - sochaczewska
        inteligencja. Ale do kogo ja to mówię, znaczy piszę.
        • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 02.08.01, 16:34
          A ja jednak nadal sie bede upierac, ze czesc zdjec zrobil ZeuS - WIDZIALAM
          negatywy - i widzialam perspektywe wykonania jednedo z rzekomych zdjec Jarego -
          sorrki czlowieku, ale tylko ZeuS mial pozwolenie wejscia na ten teren (akurat
          jest to teren nalezacy do mojej rodziny, wiec jestem tego na - a zadne dlugie
          1000000 % pewna) obiektywy, jak probujesz sie tlumaczyc, nic nie dadzo, bo
          zaraz z tylu stoi budynek...
      • Gość: Jarek Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:32
        Bardzo to melodramatyczne. Okradlismy Zeusa z jego zdjęć!
        Tak się jednak składa, że to ja jestem autorem wszystkich zdjęć na stronie www.e-sochaczew.pl i oczywi�cie mam wszystkie negatywy! Zainteresowanych proszę o kontakt jarek@e-sochaczew.pl a Marcie radziłbym nie wierzyć we wszyscy co jej "chłopcy" mówiš, bo może to się skończyć dużo gorzej niż tylko takim brzydkim pomówieniem na forum. Generalnie warto w takich sytuacjach Marto dowiedzieć się najpierw u �ródło zanim się kogo� opluje.
        pozdrawiam mimo wszystko
        Jarek
        • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 02.08.01, 16:40
          Boze drogi ja nikomu nie zabraniam odwiedzac Waszego serwisu - wyrazam jedynie
          swoje zdanie - do czego mam chyba prawo. A pozatym wkurzylo mnie, gdy ktos kto
          okradl ZeuSa reklamuje sie na forum, ktore ZeuS zalozyl.... - on pierwszy
          wyslal wniosek, a ja go pozytywnie rospatrzylam - tak wiec dzieki ZeuSowi macie
          forum sochaczewa...

I jescze jedno miejcie przynajmniej odrobine samokrytycyzmu i odwagi cywilnej
          wiecej zyskacie - wbrew pozorom.

Gwoli wyjasnienia dodam tylko ze jeszcze wiecej zdjec ZeuSa (np. caly dzial
          poswiecony korkom-protestom) znajduje sie na jeszcze jednym serwisie
          tej "swietej trojcy" (Luck, Jaro i chiba Sepi) - notabene bezposrednie
          przejscie pomiedzy stronkami istnieje - i w e-sochaczew jest dosc ostro
          eksponowane
      • Gość: K. Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:18
        Od pewnego czasu czytam Twoje wypowiedzi, Marto i widze, ze straszna z Ciebie
        pesymistka. Do wszystkiego co zwiazane z Sochaczewem palasz nienawiscia. Nie
        wiem, co Ci sie tu stalo, ale zapewniam Cie, ze jest to miasteczko jak kazde
        inne. Moze faktycznei nudne i troche zaniedbane, ale stad pochodze i wcale nie
        zamierzam sie tego wstydzic, jak i wielu innych "wspolmieszkancow". Mieszkalam
        przez pewien czas w Warszawie i wiem, ze wcale nie jest tam kulturalniej i
        czysciej.
        A co do e-sochaczew, to uwazam, ze redakcja robi swietna robote. Strona za
        dlugo sie sciaga? Nie jest to wina ani nasza ani redakcji e-sochaczew, ze mamy
        monopol TPSA....
        • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 02.08.01, 16:43
          Wyarazam jedynie swoja opinie o tym miescie - do tego bylo to forum chyba
          stworzone!

A co do predkosci - jesli ktos nie zauwaza glownych odbiorcow swoich stron
          (chodzi mi oczywiscie o modemowcow - ktorych pozdrawiam od szczwesliwych
          posiadaczy sztywnego lacza) - jest po prostu, i tu przepraszam jesli kogos
          urazwe, GLUPCEM...
        • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 02.08.01, 17:43
          A propos polaczenia modemowego....
          Sam z niego kozystasz.... z tego wynika, ze tworcy e-sochaczewa (bo reszta tez
          kozysata z laczy tpsa) nie dba nawet o siebie, nie mowiac juz o innych
          • Gość: K. Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 14:46
            Kobieto-megalomanko, chyba Ci sie wydaje ze jestes bogiem, pozjadalas wszystkie
            rozumy. Dlatego ja, mala, slaba istotka, nie zamierzam juz z Toba
            dyskutowac....S
            Szkoda czasu i tak zawsze bedziesz przekonana o swojej doskonalosci....
            • Gość: K. Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 11:08
              Niechcacy napisalam w ostatniej mojej wypowiedzi po trzech kropkach"S"(...S),
              co nic nie znaczy. To tak dla wyjasnienia, zebys sobie czegos nie wymyslila;-)
              pozdrawiam
              • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 07.08.01, 13:52
                A coz takiego mialabym sobie znowu wymyslac...
            • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 07.08.01, 13:51
              Moze nie doskonalasci - ale racji, ktora jednak lezy po mojej stronie - w tym
              przypadku
      • Gość: Andrzej Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 06.08.01, 15:01
        nie wiem skąd Ty się łączysz , skoro Twoim zdaniem trwa to tak długo(chyba z
        Urugwaju)!!
        ja na połączenie z tą stroną czekam ok.2 sekundy(słownie dwie!!!).
        jeżeli dla Ciebie dwie sekundy to długo to nie korzystaj z Netu , poniewaz tam
        mało która strona się tak szybko ładuje jak e-sochaczew
        • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 07.08.01, 13:56
          Kozystam w pracy z NIEOBCIAZONEGO 256 mbitowego lacza (w Wawie - bo do
          Sochaczewa cos takiego niepredko zawita - nawet do firm) i stronka e-sochaczew
          NIGDY NIE LADUJE SIE SZYBCIEJ NIZ 10-15 sekund... acha jeszcze moge dodac, iz
          e-sochaczew pod linuxami prezentuje sie tragicznie... - chlopcy bawia sie tylko
          i wylacznie windowsowymi bajerkami... tak jakby zapomnieli o innych
          uzytkownikach netu..... i to jest najsmutniejsze w tej calej sprawie

I nie jest to tylko moja opinia
          • Gość: sepix Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:25
            Ale przynajmniej e-sochaczew ładuje się codziennie a nie jak ten portal w co
            drugi dzień np wczoraj nie sposób było tutaj się dostać przynajmniej wieczorem.
            A ładuje się wcale nie tak szybko.
          • Gość: Jarek Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:52
            > Kozystam w pracy z NIEOBCIAZONEGO 256 mbitowego lacza (w Wawie - bo do
            > Sochaczewa cos takiego niepredko zawita - nawet do firm) i stronka e-sochaczew
            > NIGDY NIE LADUJE SIE SZYBCIEJ NIZ 10-15 sekund...

zmien diete, moze to w tym problem?
            grafika na stronie mniej juz nie moze miec, korzystam z modemu i nigdy tak dlugo
            nie laduje mi sie ta strona
            juz sam nie wiem o co chodzi, gdzie moze byc problem? /powaznie pytam, moze masz
            jakis pomysl?/

acha jeszcze moge dodac, iz
            > e-sochaczew pod linuxami prezentuje sie tragicznie... - chlopcy bawia sie tylko
            >
            > i wylacznie windowsowymi bajerkami... tak jakby zapomnieli o innych
            > uzytkownikach netu..... i to jest najsmutniejsze w tej calej sprawie

widzisz, ostatnio korzystalem z IE 3.0 i wszystko pod nim wyglada smutno i
            tragicznie nie wylaczajac wp, onetu czy gazety
            ci "chlopcy" /chcielibysmy byc chlopcami,ale lata zobowiazuja;-)/ staraja sie jak
            moga, robia to co potrafia i ciagle chca wiecej
            dzisiaj jest tak, nie zapomnielismy o nikim, ale od czegos trzeba zaczac,
            nieprawdaz? nikt nie umial wszystkiego od razu, po prostu czepiasz sie, bo my nie
            afiszujemy sie jacy to z nas fajni gosciowie i artysci, z pokora przyjmujemy
            krytyke, ale nie oszczerstwa Marto /vide: sprawa zdjec/
            dziwisz mnie, strasznie, masz chyba duzo kompleksow, nie mozesz byc szczesliwa i
            spelniona kobieta, bo one tak sie nie zachowuja, pomysl o tym, odnajdz swoj
            prawdziwy problem i przestan sie wyzywac na Sochaczewie, nawet jesli wiaza sie z
            nim strasznie smutne wspomnienia
            zapewnian Cie, ze nie odbierzesz nam radosci z tworzenia e-sochaczew, nie
            zniechecisz nas do niczego, jestes tylko anonimowa postacia, ktorej nic sie na
            tym swiecie nie podoba /no moze oprocz jej samej/
            nie wzbudzasz we mnie agresji, czasami mi tylko zal, ze sa tacy ludzie, ktorzy
            czerpia radosc i satysfakcje z takiego postepowania
            i mam tez dla ciebie propozycje
            nie mecz sie juz wiecej, nie wchodz na nasza strone
            nie trac cennych 10 sekund
            siec jest taka wielka
            nawet Ty znajdziesz cos dla siebie

przepraszam wszystkich za male litery etc., ale tak krotko sypiam, ze nie mam juz
            sily

• Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 14:51
              Widze, ze ktos tu powoli probuje odejsc od glownego problemu tej dyskusji - tzn
              KRADZIERZY (bo tak trzeba to nazwac) kradziezy zdjec ZeuSa. Proponuje wiec nie
              mieszac w to problemu mojego szczescia lub jego braku...
              • Gość: marta Re: dodatkowo IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 14:58
                Inna kwestia jest sensownosc optymalizowania strony v(ew. vortalu) e-sochaczew
                tylko i wylacznie pod jedna platforme systemowa - Windowsy.

Jesli ktos nie wierzy niech onbejrzy e-sochaczew nawet pod IE 3.0 i Windowsami
                i pod np Mozzilla lubNetscape 4.01 pod Linuxami - zapewniam, ze w tym drugim
                przypadku zobaczycie przepieknego knota (lub jak kto woli koszmarka
                internetowego) - i niestety jest to faktem, nad ktorym nalezaloby troche
                popracowac - a nie spoczywac na laurach i chelpic sie iloscia odwiedzin
                (sprawdzie lepiej ilu z tych odwiedzajacych odwazy sie wrocic po raz drubi,
                trzeci itp... - procz pasjonatow, i ludzi ktorzy nie znaja niestety innych
                serwisow sochaczewa - chodzi mi oczywiscie o serwisy nieoficjalne - czyli takie
                jak e-sochaczew)
          • Gość: sepix Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:24

acha jeszcze moge dodac, iz
            > e-sochaczew pod linuxami prezentuje sie tragicznie... - chlopcy bawia sie tylko
            >
            > i wylacznie windowsowymi bajerkami... tak jakby zapomnieli o innych
            > uzytkownikach netu..... i to jest najsmutniejsze w tej calej sprawie
            >
            > I nie jest to tylko moja opinia

• Gość: sepix Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:27
            DO KŁAMLIWEJ ISTOTY MARTY
            Pod jakimi linuxami?!! /chyba coś Ci się pobrzdąkało z nomenklaturą - linuxy to
            nie windowsy/ Od kiedy to strony internetowe zależą od systemu operacyjnego :-
            ))? Wyjaśnię Ci: Otóż zależą od przeglądarki. Zgaduję, że chodzi Ci zapewne o
            wyświetlanie się naszego serwisu w Netscape Navigator? Od samego początku
            tworzenia e-sochaczew.pl sprawdzaliśmy na każdym etapie jak wygląda pod
            Netscapem. Dlatego też zrezygnowaliśmy jak ty to piszesz z bajerków. Weź sobie
            jakiegoś starego Netscape`a /nie znalazłem starszego niż 4.05/ i sama sprawdź
            jak to wygląda a nie bezkrytycznie ufaj temu co Ci ZEUS powie - specjalista od
            robienia stron internetowych, który co najwyżej potrafi zrobić śmieszną stronką
            korzystając z gotowych tematów pod FrontPage 2000 (vide republika/radio_fama)).

DO LUDZI

Zanim uwierzycie w to, co wypisuje Marta, sprawdźcie sami czy nasz serwis pod
            Netscapem wygląda aż tak dalece różnie, od tego co widać w MSIE 5.0?

PS
            Analizując statystyki odwiedzin naszego serwisu, można sprawdzić jaki
            procentowy udział mają inne przeglądarki w tym Netscape (niż MSIE) - 2.19 %. A
            mimo to i tak robimy pod niego.
            Ponadto w tygodniku "Wprost" został zamieszczony zrzut ekranu właśnie spod
            Netszkapy.
            • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 15:03
              Oczywiscie zalezy od przegladarki - ale przegladarki korzystaja z jadra
              systemu - a wiec wyswietlanie stron zalezy posredni od systemu - jesli ktos nie
              wierzy niech sam sprawdzi - przyklad roznego typu sktrypty VBS, niektore
              JavaScript, przeklete odwolania do zegara systemowego - niestety tylko i
              wylacznie windowsowego... etc, etc, etc...
              • Gość: sepix Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:43
                Słuchajcie jest taka sprawa: Ktoś na forum sochaczewskim w Gazecie Wyborczej
                obrzuca nas błotem w sposób wyjątkowo chamski i perfidnie wmawia ludziom
                nieprawdę. Jeżeli utożsamiacie się z tym serwisem i doceniacie to, co robimy
                dla Was od prawie 2 lat, zabierzcie głos w dyskusji - będziemy Wam bardzo
                wdzięczni.
              • Gość: Sepix Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:46
                1.)
                Przeglądarki pisane są w wirtualnej maszynie javy, właśnie po to ażeby
                uniezależnić je od systemu operacyjnego. Kto używa skryptów VB na swoich
                stronach, jeszcze się z takową nie spotkałem, (chociaż faktycznie jest taka
                możliwość)? Poza tym VB to tylko chyba platforma windowsowa... co nie? Zresztą
                kto stawia na skrypty wykonywane po stronie klienta, ten jest na z góry
                przegranej pozycji. Obecnie liczą się tylko rozwiązania server-side i na takiej
                właśnie platformie jest zrobiony e-sochaczew.pl - jest to najprężniej
                rozwijająca się platforma PHP3/PHP4. Już wkrótce zresztą wsparci zostaniemy
                przez mechanizmy bazodoanowe, które ułatwią nam pracę. Najprawdopodobniej
                będzie to MySQL, który z PHP tworzy znakomity tandem.

2.)
                Co do rzekomo fatalnej szybkości ładowania się naszego serwisu, to może
                problem leży w tym, że używasz Windowsa 95, a to jest zdecydowanie kiepskie
                rozwiązanie. Swego czasu Microsoft wypuścił patch poprawiający dial-up w W95 -
                ściągnij go sobie, może coś pomoże. Po drugie: to że masz takie a nie inne
                łącze nie oznacza że w praktyce ma taką przepustowość. Być może poprostu macie
                je źle skonfigurowane lub też proxy, albo ktoś obok ściąga sobie divixy
                albo "emptróje" w tle :-))

3.)
                Jestem spokojnym człowiekiem i ciężko mnie wyprowadzić ze stanu równowagi, ale
                jeżeli jeszcze raz nazwiesz mnie chłopcem, tudzież głupcem, a mojego kolegę
                Luckiem to zapowiadam ci publicznie, że gorąco tego pożałujesz. To już nie są
                żarty i za swoje słowa wcześniej czy później odpowiesz w taki czy inny sposób,
                ale odpowiesz. To że jesteś kobietą (osobiście uważam, że Zeus i Marta to jedna
                osoba) wcale nie oznacza że masz taryfę ulgową, a wręcz przeciwnie, świadczy o
                twoim braku kultury i wychowania.
            • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 15:55
              wlasnie gladalam strone www.republika.pl/radio_fama
              i przykro mi to powiedziec, ale naprawde ciezko mi sie tam dopatrzec dziela
              front page 2000 labo innych...
              wedlug mnie ktos tu probuje na sile odwrocic uwage innych od glownego problemu -
              na dodatek wciska ludzim kit - jesli ktos na ww stronie dopatrzy sie dziela
              front paga to niech mnie szybko zawiadomi gdzie - bo ja jakos albo osleplam,
              albo sie juz zupelnie zagubilam...
          • Gość: Andrzej Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 08.08.01, 07:56

> Kozystam w pracy z NIEOBCIAZONEGO 256 mbitowego lacza (w Wawie - bo do
            > Sochaczewa cos takiego niepredko zawita - nawet do firm)
            >
            Wybacz , ale jest to po prostu niemozliwe żeby przy takim łączu ta strona się tak
            długo ładowała-chyba że Informatyk , który udzielał Ci tej informacji chciał się
            pochwalić i dodał od siebie dwie literki mb po 256:)
            • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 15:08
              Nikt niestety sie nie pomylil - jest to lacze Gazety i napewno jest 256
              mbitowe...
    • Gość: kapsel Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 09:47
      E-Sochaczew w ostatnim miesiącu stał się wyjątkowo nudny. Tekst o graffitti nie
      wywołał żadnych kontrowersji, komentarzy mało, a i wartość ich znikoma. Na
      forum zebrali się jacyś samotni kolesie, którzy kisząc się we własnych postach,
      sądzą, iż są zabawni. Może to sezon ogórkowy, wszyscy wyjechali na wakacje? A
      może minął już czas zażartych dyskusji, wymiany ostrych poglądów etc. Zaglądam
      czasami do naszego wortalu i nic. Nic się nie dzieje, a i mi za bardzo nie chce
      się pisać. Nawet nie ma komu dokuczyć.Szkoda, straciłem miłą rozrywkę.
      • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 15:06
        Nie po prostu ludzie zaczeli zauwazac niedorobki tej strony - jesli raz ktos
        sie zrazil, to jeszcze wroci, ale jesli snobiz, pycha i bledy emanuja z tej
        witryny na wszystkie strony swiata - to ten kto cokolwiek jeszcze mysli jez tam
        nie wroci...
        Dlatego panowie tworcy - dobra rada - wiecej skromnosci...
        • Gość: Jacek Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 15:34
          Może zamiast klepać non stop te swoje bzdury o niedoróbkach strony e-
          sochaczew.pl zrobisz własną stronę o Sochaczewie i pokażesz wszystkim jak się
          powinno robić super strony?
          Sorry, ale żygać mi się chce jak czytam twoje posty, Marta.

Jacek
          • Gość: IZA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 08.08.01, 15:47
            Bardzo rzadko ogarnia mnie furia ale kiedy czytam te brednie ktore wypisuje
            Marta to zaczynam watpic czy panna ta posiada przyslowiowa piata klepke. Mam
            dla Ciebie dobra rade droga MARTO. Zamiast obrzucac innych niczym niepopartymi
            teoriami na temat domniemanej" karadziezy" zdjec i setkami innych oszczerstw
            pod adresem tworcow strony powinnas zastanowic sie co ty umiesz robic i skad w
            tobie tyle zlosci i zawisci. Moze zle spalas?????
            Jesli nie interesuje Cie ta strona to nie musisz tam zagladac ale skoro juz
            zdecydowalas sie pisac jakies totalne bzdury to zastanow sie czy te klamstwa do
            czegos sluza... bo jak narazie to to chyba tylko do rozladowania twojej
            zlosci..
            serdecznie pozdrawiam
            • Gość: Andrzej Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 09.08.01, 11:18
              w pełni się z Tobą zgadzam Izo-Aniu , a w dodatku Marta twierdzi iż ma łącze
              stałe 256mb i łączy się z e-sochaczewem ok.10-15 sekund, podczas gry ja ma
              stałe łącze 1(słownie: jeden)mb i łącze się ok. 2 sekund:)
          • Gość: marta Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.szpitalna.ngo.pl 08.08.01, 16:07
            O widze, ze znalezli sie fascynaci strona - poza oczywiscie jej tworcami.
            Jak juz wspominalam nie mam niec do samej strony - to co mowie jest tylko i
            wylacznie moim zdaniem - do ktorego mam chyba prawo.
            Smuci mnie jednak wylacznie postawa trojki webmasterow tejze strony - ich
            postawa wielce zasmuca zerowno mnie jako osobe prywatna - jak i moja firme
            GAZETA PRESS - wylacznego wlasciciela praw do przedmiotowych zdjec - wystepuje
            wiec w imieniu firmy - i to niestety firma GAZETA PRESS zastanowi sie jakie
            srodki podjac, by zaradzic tej nagannej sypuacji/postawie webmaserow.
            W naszym prawie istnieje generalna zasada, ze kazdy odpowiada za swoje czyny -
            pozostawiam to do przemyslenia wspomnianym, pelnym pychy (jakie to smutne)
            webmaserom.

A forum gazety wybralismy, ze wspomniani fasnyaci Sochaczewa nie maja zwyczaju
            odpowiadac na jakiekolwiek maile w tej sprawie - wiec wypowiedzi publicze
            traktujemy jako dyskuzje ze wspomnianymi panami - i to dyskusje publicza, by
            nikt niczego nie mogl sie pozniej wyprzec.

Mi taka forma rozmowy jak najbargdziej odpowiada, problemem jest tylko dalsza
            postawa samych zainteresowanych...
            • Gość: IZA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 08.08.01, 16:27
              Tu nie chodzi o fakt czy ktos jest fascynatem tej strony czy tez nie. Nie
              rozumiem tylko jednej rzeczy. Dlaczego tak bardzo przeszkadza MARCIE fakt ze
              ktos robi to co lubi i co go interesuje. Sa lepsze i gorsze strony to logiczne.
              Ale ja mam taka zasade ze jesli mi sie cos nie podoba to nie zagladam tam i po
              problemie. Marto zamiast bezustannie krytykowac i zastraszac zajmij sie tym co
              zapewne umiesz robic najlepiej.... mianowicie tworzeniem wlasnej strony. I na
              litosc BOSKA PRZESTAN STRASZYC bo to nikomu niepotrzebne a Ty z tego forum
              robisz cyrk...
              pozdrawiam Cie serdecznie
              • Gość: vadi Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:27
                popieram.
            • Gość: Jarek Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:12
              > Smuci mnie jednak wylacznie postawa trojki webmasterow tejze strony - ich
              > postawa wielce zasmuca zerowno mnie jako osobe prywatna - jak i moja firme
              > GAZETA PRESS - wylacznego wlasciciela praw do przedmiotowych zdjec - wystepuje
              > wiec w imieniu firmy - i to niestety firma GAZETA PRESS zastanowi sie jakie
              > srodki podjac, by zaradzic tej nagannej sypuacji/postawie webmaserow.
              > W naszym prawie istnieje generalna zasada, ze kazdy odpowiada za swoje czyny -
              > pozostawiam to do przemyslenia wspomnianym, pelnym pychy (jakie to smutne)
              > webmaserom.

Marta, o czym ty mowisz?
              To ja zrobilem wszystkie zdjecia w galeriach, koniec, kropka!!!
              Jesli Ty i Zeus macie inne zdanie na ten temat to spotkajmy sie i rozstrzygnijmy
              ten spor. Nie mozesz nas tak traktowac i wypisywac takie bzdury. Rozumiem, ze
              moze Ci sie cos nie podobac, to jedno, ale znieslawianie nas na tym forum to
              drugie. Nawet nie zadalas sobie minimum trudu by dowiedziec sie prawdy. Po co to
              robisz? Gdzie Ty widzisz jakakolwiek arogancje i pyche z naszej strony?
              Odpowiedz mi na tego posta, przedstaw jakis pomysl jak rozstrzygnac kto ma racje,
              bo jesli mnie znow olejesz /vide: post "Zeus+Marta+zdjecia"/ to jest gotowi
              odnalezc Twoja firme i wyjasnic na miejscu to bardzo dziwne stwierdzenie "GAZETA
              PRESS - wylacznego wlasciciela praw do przedmiotowych zdjec"
              Uwierz mi, ze nie zostawimy tego tak, za daleko zabrnelas Marto, nie mozesz tak
              postepowac z ludzmi, nawet anonimowy internet nie daje Ci do tego prawa. A co do
              prawa, zgadzam sie w zupelnosci, ze kazdy odpowiada za swoje czyny i slowa, czy
              jednak Marto Ty jestes gotowa na to? Okaze sie, szybciej niz s
              Ci sie wydaje. Czekamy...
      • Gość: NA&CO Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.chem-trans.com.pl 10.08.01, 17:00
        Jasne nie ma komu dokopać to zabawa kiepska co?
        NA&CO
    • Gość: VADI Re: Czy widzieliście już www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:26
      Nie przejmujcie się chłopaki. Marta to nawiedzona kobieta, która tylko zgrzytac
      potrafi. To co robicie jest bardzo dobre. i tego potrzeba dla naszego miasta.
      Ciekawe czy Pani Marta jest w stanie zaproponowac jakas alternatywe dla e-
      sochaczew (cos lepszego).
      Moze ona pokusi sie o zrobienie czegos o naszym miescie. A wtedy ja "wyraze
      swoje zdanie"
      Mysle ze takie a nie inne zdanie Pani Marty wynika z jej stanu psychcznego.
      Musi sie na kims wyładowac. Może ma napiecie ..... :))
      Pozdrrawiam cała redakcje e- sochaczewa

• Gość: vanken Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 09:45
        Popieram jak najbardziej vadi... Masz swieta racje. madrze piszesz:-))))
        pozdrawiam Cie serdecznie i goraco jak i cala redakcje e-sochaczew.
        vanken
        • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 10:42
          Gość portalu: vanken napisał(a):

> Popieram jak najbardziej vadi... Masz swieta racje. madrze piszesz:-))))
          > pozdrawiam Cie serdecznie i goraco jak i cala redakcje e-sochaczew.
          > vanken

Iza-Ania czy to ty jesteś vanken bo IP dziwnie znajomy:)
          • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 11:21
            ALEZ EDKU CIEKAWOSC TO PIERWSZY STOPIEN DO PIEKLA:-))))
            POZDRAWIAM GORACO
          • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 11:21
            POZDRAWIAM GORACO
          • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 11:22
            POZDRAWIAM GORACO
          • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 11:24
            POZDRAWIAM GORACO
            • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 11:44
              no juz dobrze Izo-Aniu vel. Vankenie , cztery razy mi nie Musisz tego
              powtarzać:)
              • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 11:55
                BARDZO SIE CIESZE EDMUNDZIE ZE ZROZUMIALES:-))))
                MILEGO WEEKENDU
                POZDROWIONKA
                • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 12:04
                  jak będziesz w Sochaczewie to dzisiaj jest impraca u Adama:)
                  • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 12:05
                    miało być IMPREZA:)
                  • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 12:09
                    Wiem wiem pewnie sie pojawie po 22.00. EDMUNDZIE DROGI:-))))))
                  • Gość: K. Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 14:45
                    A ja moge przyjsc?;-)
                    • Gość: ANIA-IZA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 14:49
                      NO PEWNIE ZE MOZESZ:-)))
                      • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 14:52
                        Gość portalu: ANIA-IZA napisał(a):

> NO PEWNIE ZE MOZESZ:-)))

a Ty tak odpowiadasz , a Wiesz przynajmniej kto to jest?
                        • Gość: IZA-ANIA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 15:06
                          NIE WIEM....OJ OJ CHCIALAM BYC MILA EDMUNDZIE
                    • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.160.148.* 10.08.01, 14:53
                      wyjdż z netu bo nie mogę się do Ciebie dodzwonić:)
                      • Gość: ANIA-IZA Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: 212.121.202.* 10.08.01, 15:04

Juz wychodze moj drogi ale czy to cos da????? Dzwon wiec:-)))))
                        • Gość: K. Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 18:49
                          A ja naprawde jestem bardzo mila, ale chyba nie moge przyjsc?;-)Edmund mi nie
                          ufa...
                  • Gość: Edek Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 23:39
                    Niech K nie przychodzi. U Adama i tak jest ciasno.
                    • Gość: K. Re: Czy widzielis´cie juz˙ www.e-sochaczew.pl? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 09:03
                      I tak bym nie przyszla, nie chodze do obcych ludzi;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka