Gość: bla..bla Re: Jakość, jakość. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 10:41 Spokojnie-wszystko z czasem wróci do normy,zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Jakość, jakość. 30.07.02, 10:43 Jeżeli nie poprawi sie jakość - szybkośc pracy tego portalu wyniosę się z niego bo mnie to osłabia. Przy szybkim łączu ( w pracy ) jak cie Boże ale w chałupie już się nie daje. Znajdę jakieś forum i zaproszę was tam. na ra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Jakość, jakość. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 10:45 Ja się już tak przyzwyczaiłam ,że ciężko mi będzie się stąd wynieść.Strasznie widać,muszę byc wygodnicka,skoro mam takie podejście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Jakość, jakość. IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 12:24 Też już się przyzwyczaiłem to tego forum. Prawdą natomiast jest, że szybkość serwera gazety jest tragiczna. Czasami bierze wkurwienie i po prostu rezygnuję. Natomiast co do jakości postów, to bla masz rację. Z czasem, mam nadzieję, poziom znów wyrównamy. Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Jakość, jakość. 30.07.02, 12:33 79 znowu upał w robocie. To ja pisłem o jakości. Demonem szybkości ten serwre nie jest i wiecej byłoby postów gdyby tzw. wkurwienie, jak piszesz, nie odpychało od monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Jakość, jakość. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:00 Ja mam normalne konto w interii i z otwarciem tamtego portalu nigdy nie mam problemu,za to tutaj,szczególnie około 20 do 22 wszystko się tak ślamazarnie otwiera,że to rzeczywiście SHLAQ trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Jakość, jakość. IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 13:11 Jedynie między 8.00 a 11.00 jest możliwie, ale wtedy nie bardzo ja mogę. No i taka to qpa. Odpowiedz Link Zgłoś