te1109 02.10.07, 19:28 już i ponuro,a jednak jest bajecznie jesiennie. Wasze wrażenia z pierwszych dni jesienni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Ciemno... 02.10.07, 19:34 U nas pada taki wredny deszczyk, zimny jak nie wiem co. Odpowiedz Link
irmilka Re: Ciemno... 02.10.07, 19:38 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..co to będzie?? nic nie będzie. Odpowiedz Link
frida2 Re: Ciemno... 02.10.07, 22:19 sibeliuss napisał: > I po kawie Ale rano znów będzie Odpowiedz Link
irmilka Re: Ciemno... 02.10.07, 20:09 Dla mnie na kawkę o tej porze już za póżno,ale właśnie parzę herbatkę.Nic nadzwyczajnego-mieszanka trzech herbat. -------------- halo,halo,mówi się,,nie rozłączać!!! Odpowiedz Link
priw Re: Ciemno... 02.10.07, 20:40 Ciemno,a ja jestem światłolubna,jak słonecznik.Jesień działa depresjogennie Odpowiedz Link
weekenda Nie wiem o czym piszecie :) 02.10.07, 22:17 U mnie nic się nie zmieniło: dalej jeżdżę na rowerze w krótkich spodenkach, za chwilę jade w Tatry, jest cudownie ciepło, słońce wciąż prześwieca przez chmury, wiaterek wieje. Jest tylko jedna zmiana: jest przepięknie kolorowo! mam prześliczne buliety z czerwono-złoto-brązowo-zielonych liści i w pracy i w chatce A zwróciliście uwagę jak pięknie pachnie? wilgoć pomieszana z odchodzącą zielenią... każda pora roku jest piękna... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie wiem o czym piszecie :) 02.10.07, 22:26 u mnie jakas zgnilizna pachnie roslinnosc obumiera. Odpowiedz Link