Dodaj do ulubionych

Heja Wam wszystkim!!!!

IP: *.zigzag.pl 04.08.01, 16:10
Już wróciłam(wprawdzie tylko na 2 dni) i aż mnie poraziło,bo Sochaczewiacy
popędzili do klawiatur zwartym tłumem-jestem pod wrażeniem i cieszę sie,że tylu
chętnych do dyskusji się tu pojawiło-będzie ciekawiej...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Heja Wam wszystkim!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 19:58
      zeus nie ukrywaj sie pod bla, bla...
      nie ekscytuj sie tez, ze zalozyles to forum
      wyjedz juz lepiej i z daleka od klawiatury
      • Gość: bla..bla Ja to ja,a Zeus to Zeus drogi ktosiu! IP: *.zigzag.pl 04.08.01, 22:05
        Niby z jakiej racji ja miałabym być Zeusem,hę???Jest między nami zasadnicza
        różnica-on jest mężczyzną(tak mi sie przynajmniej wydaje)i mieszka w
        Sochaczewie,a ja jestem kobietą i nie mieszkam w Sochaczewie.Sherlocku-zły trop!
        • Gość: marta Re: Ja to ja,a Zeus to Zeus drogi ktosiu! IP: *.szpitalna.ngo.pl 07.08.01, 14:13
          Witaj z powrotem bla bla
          Wiidze, ze ktos cie wziol za ZeuSa... a to dobre ;-)
          • Gość: ;-) Re: Ja to ja,a Zeus to Zeus drogi ktosiu! IP: 213.17.170.* 30.07.02, 17:41
            Widzę Łukasz, (czy tam ZEUS) że ci się nicki już mieszają :-))) Myślisz, że nie
            wiem że przesiadujesz na Szpitalnej? Świat jest mały i często te same osoby
            mają różnych znajomych ale nie rozpytuj kto to bo i tak ci nie powie droga
            marto vel. Zeusie vel. bla...bla a zwyczajnie Łukaszu Adamczyku :-)))
    • Gość: 79 Re: Heja Wam wszystkim!!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:37
      I rzeczywiście zrobiło się ciekawie. To tak a propos wspomnień.
    • kejam1 Re: Heja Wam wszystkim!!!! 30.07.02, 16:01
      Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> Już wróciłam(wprawdzie tylko na 2 dni) i aż mnie poraziło,bo Sochaczewiacy
      > popędzili do klawiatur zwartym tłumem-jestem pod wrażeniem i cieszę sie,że
      tylu
      >
      > chętnych do dyskusji się tu pojawiło-będzie ciekawiej...

Zaraz, zaraz, czegoś tu nie rozumiem. Skoro Cię nie było ostatnio, to kto
      smarował koszmarną ilość postów i podpisywał się bla..bla,

Proszę o wyjasnienie, bo ten nick jest trochę enigmatyczny, jesli sie mylę
      poprawcie mnie.

Przyznam sie, że zastanawiałem się nad tym całą 1 minutę :)))
      • servent Re: Heja Wam wszystkim!!!! 30.07.02, 16:39
        to było bez mała rok temu
        • kejam1 Re: Heja Wam wszystkim!!!! 30.07.02, 17:03
          Nie pamiętam.
          • Gość: bla..bla Re: Heja Wam wszystkim!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 18:29
            Tak,to było rok temu i wtedy właśnie wróciłam ze swoich najstraszniejszych
            wakacji w "Juesej".Nie polecam,naprawdę...
            • Gość: 79 Re: Heja Wam wszystkim!!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:43
              Spójrz na datę kejamie.
              • Gość: kejam1 Re: Heja Wam wszystkim!!!! IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 31.07.02, 14:05
                i wszystko jasne !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka