23.03.11, 08:55
som

i czmiele

zwiesna, panie sierżancie!

Nie mogę znaleźć tego wątku, ale Senka z Lellą pisały, jak to ogrodnik idzie rano do ogrodu skacząc na jednej nodze, a wraca obłachany, po nos w ziemi i wlokąc nogi... to ja wczoraj. Dobrze, że chłop po mnie przyjechał. Dobry chłop.
Obserwuj wątek
    • bei Re: Motyle 23.03.11, 11:22
      :):)

A jaki motyl był pierwszy?
      Jest taka Muminkowa wrozba, zeszłego sezonu sparwzdiła się- nie pamietam dokładnie- ale bielinek i cytrynek wrozył na dosć dobre lato, a motyl "brązowy" to "moze następne lato będzie lepsze":)
      • se_nka0 Re: Motyle 23.03.11, 11:43
        Jakąś pszczołę obudziłam na działce. Uczepiła się mnie potem. Motyli na razie niet.
      • yoma Re: Motyle 23.03.11, 12:29
        Pierwszy motyl był brązowozłoty w złote plamy, a potem całe stado cytrynków.
        • lellapolella Re: Motyle 23.03.11, 12:57
          u mnie motyli niet ale z tydzień temu przyuważyłam pszczoły mknące do kibelka;)
          • bei Re: Motyle 23.03.11, 14:56
            Motyli nie ma- ALE pszczoł to na kilogramy- wrzosce kwitną a mam ich wielką plamę, trzmiele tez już na niej łasuchują.
    • moonshana Re: Motyle 23.03.11, 17:29
      a u mnie w blokowisku - nic:( nic nie lata i nie brzęczy. a dziś pojechałam na łąki podmiejskie aby się wiosną nacieszyć. wyłażę z auta, patrzę... a tam śmieć na śmieciu. nawet jak coś próbowało już wybić, to śmieci to zakryły. ludzie wstrętni są. oraz brudasy. oraz obrzydliwe chamstwo i degeneradelia.
      • dorkasz1 Re: Motyle 23.03.11, 18:49
        Motyli byli, pczoły były, czmieli lecieli.
        A ja lecę na pysk. Warzywnik żem obsiewała. Jutro jadę do roboty, bo wiosna panie...
        • se_nka0 Re: Motyle 23.03.11, 19:06
          Dorkasz, na akord pracowałaś, jak widać. :) Wiosna, ach to ty ;)
          • dorkasz1 Re: Motyle 23.03.11, 19:11
            No bo ja przez to chorowanie durnowate, to taka zapóźniona jestem... jak ta wiosna.
            • yoma Re: Motyle 24.03.11, 19:54
              A ja się dzisiaj odpóźniałam o!

Duło, ziębiło, rzucało gałęziami, a ja ryłam. I ty bądź bohaterem w swoim ogrodzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka