kwiatek.lotosu 08.03.10, 14:16 Opiszcie w skrocie swoje doswiadczenia z lekarzami z tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
texas331 Re: Psychiatra Wroclaw 08.03.10, 22:19 Ja chodziłem swego czasu do dr.Suszko(Suszek?) w poliklinice mswia na ul. Grabiszyńskiej. Kobieta bardzo ok , troszkę mnie zszokował pierwszy wywiad ,siedziałem prawie 1,4 godz.!!:)Pytała o wszystko ,nawet o bardzo intymne sfery mojego życia , takie o których nawet najlepszemu kumplowi wcześniej nie mówiłem. Przepisala mi jakieś antydepresanty . Nie mam porównania z innymi psychiatrami ,chodziłem tylko do niej. Ogólnie mówiąc niezbyt pomogła mi ,leki się skończyły a problemy pozostały. Ale wybieram się ponownie , powiem jej co i jak ze mną jest znowu nie tak i ponownie odezwę się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek.lotosu Re: Psychiatra Wroclaw 09.03.10, 11:43 No to powodzenia Texas :) P.s.: Sproboj terapii, potrafi przyniesc bardziej dlugotrwale skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: Psychiatra Wroclaw 09.03.10, 14:16 Terapii z psychiatrą czy psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek.lotosu Re: Psychiatra Wroclaw 09.03.10, 14:22 Raczej z psychologiem chociaz wiem, ze niektorzy psychiatrzy tez maja uprawnienia do stosowania terapii.Powinienes napomniec swojemu lekarzowi, ze chcialbys zaczac stosowac psychoterapie i czy mogla by Ci polecic jakiegos dobrego psychologa.To juz od Ciebie zalezy czy chcesz terapie na fundusz czy tez prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzionalepa Re: Psychiatra Wroclaw 20.03.10, 12:29 Chodzilem do dr Krzysztofa Kilinskiego i byl nawet ok Odpowiedz Link Zgłoś