insignificant 22.02.04, 11:44 Stoje przed toba , cien czlowieka W tych oczach samodestrukcja przeplywa przez mój umysl Jestem nieładem i pogarda, Jestem próznia Ty Jestes pustka ponurego jutra Czuje sie pusty Malujesz niebo barwami kłamstw.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insignificant Re: .. 23.02.04, 06:57 teraz kiedy jestem calkiem sam bolesnie swiadomy zaczynam czuc zimno wiedzac ,ze nie jestes tu uwieziony gdzies pomiędzy lękami i snami wszystko co mam to towarzyszace mi demony przyjdz i zajrzyj do wnętrza mam nadzieje , ze spodoba Ci sie to co ujrzysz a jesli uciekniesz i ukryjesz sie,boisz sie tego co jest wewnątrz mnie zanurzony w pustce , moja dusza jest pozostawiona by krwawic rzucajac cien na kazda mysl jaka mam wiedząc,ze cos odeszlo uwieziony gdzies pomiedzy lękami i snami wszystko co mam to demony do towarzystwa przyjdz i zajrzyj w głab mam nadzieje,ze spodoba Ci sie to co ujrzysz a jesli uciekniesz i ukryjesz sie,boisz sie tego co jest mna zanurzony w pustce moja dusza jest pozostawiona by krwawic Come and look inside, hope you like what You see And if you run and hide, You're Scared Of what is me.. Odpowiedz Link Zgłoś