zeldo 25.02.04, 23:07 Bardzo prosze o namiary dobrego psychiatry lub psychologa klinicznego, a najlepiej kogos, kto jest i psychologiem, i psychiatrą, w KRAKOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jack_london Re: Psychiatra-Psycholog; Kraków 27.02.04, 21:31 jesli dobry oznacza z doktoratem albo i habilitacja, to na ul.Zacisze, przecznica od Basztowej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_oscar Re: Psychiatra-Psycholog; Kraków 28.02.04, 19:08 Polecam jeden z najlepszych ośrodków w Polsce.Kraków ul.Lenartowicza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: Psychiatra-Psycholog; Kraków 28.02.04, 20:07 Oskarze, zartujesz???? Powiedz, ze nie mowisz tego na powaznie, bo strace wiare w ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Psychiatra-Psycholog; Kraków 10.03.04, 16:55 ja_oscar napisał: > Polecam jeden z najlepszych ośrodków w Polsce.Kraków ul.Lenartowicza. > Pozdrawiam. ROTFL!!Chyba najgorszy jaki znam.Zwłaszcza jeśli chodzi o podejście lekarzy do człowieka(no właśnie,nie wiadomo czy dla nich pacjent jest człowiekiem). Nie rozśmieszaj mnie takimi tekstami.Poza tym sorry ale nie wygląda żeby Ci tam za bardzo pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś