zooza 19.04.04, 12:00 Czy pomaga na depresję, stany lękowe, bezsenność, nerwicę? Jakie sa Wasze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita Re: Homeopatia? 19.04.04, 15:08 niektórzy twierdzą, że homeopatia na coś tam pomaga. Ja jednak próbowałam L72 (zachęcał iedyś ktoś na forum) - właśnie na depresję, nerwowość, bezsenność - i nie zauważyłam żadnego efektu. A poza tym miało zapach zgniłej cebuli i taki też smak. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Homeopatia? 19.04.04, 15:45 Wystarczy poogladac Discovery, zeby wiedziec, ze homeopatia jest jak szamanstwo.Dziala na zasadzie placebo, albo w ogole. Tak jak akupunktura. Jezeli wbijesz kilka igiel w noge, to reka przestaje bolec, bo zaczyna bolec noga. Przy takim postepie medycyny homeopatia jest chwytaniem sie brzytwy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: Home-apatia? 19.04.04, 16:17 apatia w domu? tak, czasami mnie nachodzi. ale wtedy nie otwieram jej drzwi. wogóle nikomu nie otwieram. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: Homeopatia? 26.04.04, 21:46 Nie wiem, ale polecam (bo sam spróbowałem i obiecałem sobie, że podzielę się tym z innymi) otóż polecam autohipnozę, techniki relaksacyjne i nagrania do synchronizacji. Są świetne w bezsenności, nerwicy. Czy w depresji? Nie wiem, nie próbowałem, w endogennej pewnie znacznie mniej, jeśli w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś