monte_we_mgle 25.01.11, 14:40 A Ty nie masz numeru gg Uwierza? Ciekawy jestem co u niego, nigdzie go nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czubata Re: Ditta 25.01.11, 15:13 No,podałabyś może.Mam nadzieje że dojdziesz szybko do zdrowia,czy wiesz co ci dolega,dlaczego masz temperaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 26.01.11, 09:04 Moje gg wyleciało w kosmos.Nie zapisałam numeru Uwierza i bardzo żałuję.Miejmy nadzieję że się odezwie. Już mi lepiej,gorączka opada.To grypa była bo czułam się grypowo choć nie byłam u lekarza,spałam całe dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ditta 26.01.11, 12:13 wysoka gorączka dla dorosłego to masakra,przy 39 stopniach to ja już majaczyłam.Ale ja bardzo rzadko choruje,a jeszcze rzadziej mam gorączkę.Ostatnio gorączkę miałam chyba cztery lata temu,gdy byłam w głębokiej depie. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ditta 26.01.11, 14:50 Obawiam się czy Uwierzyk znowu do szpitala nie trafił,no chyba że go kobita opieprzyła że traci czas na jakieś fora internetowe i musiał sie zdyscyplinować:P Odpowiedz Link Zgłoś