Gość: Marek IP: *.atlanta.ga.us 16.12.02, 17:28 thecarconnection.com/index.asp?article=5602 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: polokokt Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 17:33 Moje typy to: Mazda 6 Nissan 350z :) Range Rover Mini Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.atlanta.ga.us 16.12.02, 17:41 A mi sie z tych na liscie podoba 350Z, Z4 i E-klasa. Reszta mnie jakos nie bierze... Link Zgłoś
dres Re: Najlepsze samochody tego roku 16.12.02, 18:53 Gość portalu: Marek napisał(a): > A mi sie z tych na liscie podoba 350Z, Z4 i E-klasa. > Reszta mnie jakos nie bierze... tylko E klasa srebrna , automat Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.atlanta.ga.us 16.12.02, 20:21 Myslisz o E500 oczywiscie? Wszystkie inne nie wchodza w rachube... Murzynka u mnie na osiedlu takim nowiutkim sie porusza. Piekny samochod a i wlascicielka niczego sobie. Niestety maz wyglada na cos pomiedzy footbolista (amerykanskim) ciezkiej klasy a mafia. On sie porusza Cadillakiem Escalade na 22" chromowanych felgach. Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 16.12.02, 21:05 Maybach - szczyt luksusu, lekki przerost formy nad treścią i cena z Księżyca E-klasa - kiedy w końcu pojawi się 4Matic? A8 - najlepsze Audi wszechczasów Phaeton - najlepszy Volkswagen wszechczasów, ale raczej bez szans na sukces rynkowy Range Rover - widać rękę BMW Cayenne - jeden z najlepszych samochodów w ogóle Touareg - "oszczędnosciowa" wersja Cayenne Vectra - najlepszy Opel Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Piotr Najlepsze samochody tego roku ........ u nas IP: *.luminet.pl / 10.0.0.* 16.12.02, 22:38 A moze pogadamy o autach w Polsce. Moje propozycje auta male: Yaris - super silnik spore wnetrze kompakty: 307 - super zawieszenie i jakosc wykonania oraz Megane II - bezpiecz. srednie: Laguna - bezpieczenstwo, Mazda 6 wyzsza: Volvo s 80 - trwale piekne i o dobrej opinii w przeciwenistwie do BMW/Audi Co do Audi A8 - wyglada super, podobno niezle ale jakby mnie bylo stac nie kupibym samochodu w ktorym brali by mnie za przestepce a u nas ta marka podobnie jak Merc i Bmw ma takie skojarzenia. Dlatego wybieram Volvo. Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Najlepsze samochody tego roku ........ u nas IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.02, 23:05 Skojarzenia wiele mowia o charakterze narodu.Drogie auto-to zlodziej,tanie auto - to biedak.(Polacy) Drogie auto - firma dobrze idzie,zapieprza od rana do wieczora,ze mu sie tak chce?Tanie auto - oszczedza bo sie chce budowac,w partii zielonych albo auto zony (Niemiec) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepsze samochody tego roku ........ u nas IP: *.atlanta.ga.us 17.12.02, 13:20 Z krotkiego pobytu w Polsce spodobaly mi sie: - Yaris - rzeczywiscie ladny pojazd - Pegeuot 607 - duza bryka I to chyba by bylo na tyle. Reszta nowych pojazdow wygladal jakby konstruktorzy mieli jakies pronblemy psychologiczne, syndrom Fiata Multipli i garba (Laguna, Primera). Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.broadcom.com 17.12.02, 01:17 W Range Rover to chyba reka Ford'a raczej. Tak samo jak w Volvo. Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 12:29 Gość portalu: Tomek napisał(a): > W Range Rover to chyba reka Ford'a raczej. Zanim Ford kupił Land Rovera, nowy Range był już gotowy. Wystarczy spojrzeć na deskę rozdzielczą i silniki. > Tak samo jak w Volvo. Tu się zgodzę;) Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.tlsa.pl 17.12.02, 12:07 greenblack napisał: > Maybach - szczyt luksusu, lekki przerost formy nad treścią i cena z Księżyca > E-klasa - kiedy w końcu pojawi się 4Matic? > A8 - najlepsze Audi wszechczasów > Phaeton - najlepszy Volkswagen wszechczasów, ale raczej bez szans na sukces > rynkowy > Range Rover - widać rękę BMW > Cayenne - jeden z najlepszych samochodów w ogóle > Touareg - "oszczędnosciowa" wersja Cayenne > Vectra - najlepszy Opel > > Pozdrawiam to chodzilo o auta produkawane na calym swiecie, a nie w niemczech:) pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 12:30 Gość portalu: johndoe napisał(a): > to chodzilo o auta produkawane na calym swiecie, a nie w niemczech:) A to poza Niemcami też robią samochody?;) > pzdr > Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.tlsa.pl 17.12.02, 13:58 greenblack napisał: > A to poza Niemcami też robią samochody?;) > Pozdrawiam niezalezne badania amerykanskich naukowcow wykazaly, ze samochody produkuje sie nawet w polsce:). jest to wynik kontrowersyjny i sprzeczny z dotychczasowa powszechna opinia podtrzymywana przez naukowcow z automachen centrum w hamburgu. jak twierdza eksperci japonscy, czas pokaze po czyjej stronie jest racja. pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 14:16 Zajrzałem do "Mitów i Baśni" i podobno za siedmioma górami i jednym morzem produkują coś, co nazywają SAAB i Volvo czy jakoś tak i co niektórzy skłonni są nazywać konkurencją dla powozów z Germanii;) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.tlsa.pl 17.12.02, 14:38 greenblack napisał: > Zajrzałem do "Mitów i Baśni" i podobno za siedmioma górami i jednym morzem > produkują coś, co nazywają SAAB i Volvo czy jakoś tak i co niektórzy skłonni są > > nazywać konkurencją dla powozów z Germanii;) > > Pozdrawiam ba, podobno niektore zrodla podaja, ze te auta moga nawet konkurowac z pojazdami budowanymi przez zoltych ludzi o skosnych oczach, ktorych to bolidy juz dawno wyprzedzily czterokolowce /i dwukolowce rowniez/ z germanii i krainy czerwonowskorych.:) pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 14:47 Gość portalu: johndoe napisał(a): > ba, podobno niektore zrodla podaja, ze te auta moga nawet konkurowac z pojazdam > i budowanymi przez zoltych ludzi o skosnych oczach, ktorych to bolidy juz dawno > wyprzedzily czterokolowce /i dwukolowce rowniez/ z germanii i krainy czerwono > wskorych.:) Dobra, dobra. W takie bajki to już nie uwierzę. Ludzie o skośnych oczach i czerwonoskórzy? Może jeszcze Ziemia jest okrągła?;) > pzdr Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.tlsa.pl 17.12.02, 14:55 greenblack napisał: > > Dobra, dobra. W takie bajki to już nie uwierzę. Ludzie o skośnych oczach i > czerwonoskórzy? Może jeszcze Ziemia jest okrągła? > > Pozdrawiam niestety jest to zludne przekonanie pokutujace wsrod konstruktorow ze schwarzwaldu i okolic, ze ziemia nie jest okrogla, jeno osmiokatna, pociaga to niestety za soba ksztalt kol, ktore inzynierowie owi montuja w swoich bolidach. chodza sluchy, ze w miescie stuttgart byl nawet astronom co twierdzil, ze ziemia jest gwiazda trojramienna. po jakims czasie okazalo sie na szczescie, ze biedak sfiksowal a ta gwiazda to wspomnienia z dziecinstwa nieszczesnika/jego ojciec byl woznica w pks/ :) pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 15:16 Gość portalu: johndoe napisał(a): > niestety jest to zludne przekonanie pokutujace wsrod konstruktorow ze schwarzwa > ldu i okolic, ze ziemia nie jest okrogla, jeno osmiokatna, pociaga to niestety > za soba ksztalt kol, ktore inzynierowie owi montuja w swoich bolidach. > chodza sluchy, ze w miescie stuttgart byl nawet astronom co twierdzil, ze ziemi > a jest gwiazda trojramienna. po jakims czasie okazalo sie na szczescie, ze bied > ak sfiksowal a ta gwiazda to wspomnienia z dziecinstwa nieszczesnika/jego ojcie > c byl woznica w pks/ :) Mag Wilhelm wcale nie sfiksował, tylko osiągnął wyższy stan świadomości, a żeby złe duchy ze Schwarzwaldu nas nie nękały, na naszych karocach montujemy gwiazdy, cztery splecione okręgi albo niebiesko-białe kółeczko. Złe licho nie ma dzięki temu do nas dostępu.;) > pzdr Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: inz.Burock Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.12.02, 03:08 FABIA-ZDECYDOWANIE I BEZ JAJ Link Zgłoś
Gość: Wiseguy Re: Najlepsze samochody tego roku IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* 17.12.02, 12:23 Mazda 6 jest najładniejsza!!!! Link Zgłoś
nx Re: Najlepsze samochody tego roku 17.12.02, 15:18 Według Car and Driver 10Best: Acura RSX BMW 3-series/M3 Chevrolet Corvette Ford Focus Honda Accord Infinity G35 Mazda 6 s Nissan 350Z Porsche Boxster Subaru Impreza WRX Według Motor Trend Car of the Year: Infinity G35 Sedan/Coupe Według Automobile Magazine Automobile of the Year: Nissan 350Z North American Car of the Year finaliści (wyniki w styczniu): Mini Cooper Infiniti G35 Nissan 350Z Link Zgłoś