brednia 22.04.04, 11:51 moze dzisiaj dla oderwania porozmawiamy o czyms innym. slyszelscie nowa plyte cypress hill, dla mnie przecietna ale jedna piosenka jest zajebista: what`s your number... a jaki fajny tekst.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryzykant1 Re: Cypress hill 22.04.04, 11:57 Zgadzam się. Ta piosenka jest wspaniała. Panaceum na wszystkie smutki. Taka prosta i radosna. What's your number brednia? Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Cypress hill 22.04.04, 12:28 Im prostszo, tym lepszo. Wesoło tysz powinna być. Tylko czymu o cyprysach? Jakby jusz żodnych naszych kszoków nie było. A z wnuczkiem to my czytali o tych zagranicznych chabryziach, ale było do płaczu. Chociosz jak sadzi je Beny Hill, to pewnikiem do śmiechu. Mój numer nie brednia, jeno tragedia. Nie podom. Uzus Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Nie lada gratka !!! 22.04.04, 12:43 Nie lada gratka mi sie szykuje - na początku lipca w Gdyni koncertować będzie Massive Attack ( huraaa !!!) , Pink ,Goldfrapp i właśnie Cypress Hill Będzie o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_coito Re: Cypress hill 22.04.04, 14:41 Wolę oryginał: The Clash "The Guns of Brixton" (LP London Calling '79) Odpowiedz Link Zgłoś