patja Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 25.04.04, 14:41 Carlo... Przede wszystkim to chcialabym Cie wlasciwie przeprosic, bo jak sobie przypominam to Ty czesto rozpoczynasz temat : jak minal dzien, jak sie czujecie itp. A ja poniewaz mialam wielkiego dolka wczoraj postanowilam zrealizowac takowy pomysl, zeby zebrac nas (wiadomo nie wszystkich, bo nie ktorzy nie maja takiej potrzeby, albo uwazaja to za glupie) i zapoczatkowac opisywanie wlasnych przezyc, doznan, uczuc, nie powodzen, dolkow, czy tez szczesliwych chwil. To taki pierwszy moj pomysl i mam nadzieje, ze nie bedziesz na mnie zla. Pozdrawiam i zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 25.04.04, 18:15 Droga patjo oczywiście, że nie jestem zła. mało tego, uważam, że taki post to świetny pomysł. Z przyjemnością będe sie tam wpisywać. pisz więcej takich postów. pokażmy ludziom, że depresje naprawde można pokonac. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
patja Carlo... 25.04.04, 22:03 Dziekuje bardzo za pozytywne slowa i ze uwazasz, ze nie jest to glupi pomysl - ciesze sie bardzo! Wlasnie chodzi o to, zeby sie wzajemnie wspierac, a wtedy moze wspolnymi silami uda nam sie pokonac tego demona - depresje. Acha dziekuje rowniez za zamieszczenie lisciku w moim temacie... Pozdrawiam i duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo... 25.04.04, 22:08 Słonko Ty też pisz do mnie co tam u Ciebie. Jak sie czujesz i takie tam rzeczy. Jeszcze raz przesyłam buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo... 25.04.04, 22:12 Zapomniałam dodac coś jeszcze. Spójrz na posty droga patjo. Zaobserwujesz pozytywne zjawiska. Takich postów jak nasze jest coraz więcej. Strasznie mnie to cieszy. Świadczy to o tym, ze przynajmniej niektórym jest choć troszke lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
patja Sloneczko... 25.04.04, 22:22 Przede wszystkim to przeczytalam Twoje posty w zwiazku z nie pojawianiem sie tutaj pani Iwony i zdecydowanie masz racje. Ja czesto pisze na forum Weterynaria i tam czegos takiego nie ma, zawsze jest ktos kto moze pomoc. Mnie na przyklad pomaga to, iz nie jestem sama, ze spotykam tutaj wyjatkowych ludzi (uklon w Twoim kierunku rowniez), ale nie wszystkim to wystarcza, czasami nasze slowa innym nie pomagaja, a mysle, ze wtedy specjalista moglby sie przydac. No coz z wiadomych przyczyn - brak czasu - pewnie nie moze byc zawsze, ale choc od czasu do czasu, zeby pomagac, a raczej poprostu byc, bo chyba o to w tym wlasnie chodzi. Wazne, zeby miec oparcie, miec sie gdzie wygadac o rzeczach z sensem, a nawet bez sensu. Dziekuje za twoje mile slowa skierowane do mojej osoby. Tylko prosze nie znikaj z tego forum, bo jestes tu naprawde potrzeba wielu ludziom, zeby czuli sie slonecznie i bezpiecznie. Pozdrawiam, caluje i zycze przyjemnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 25.04.04, 20:40 Chcesz zablogować forum? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 25.04.04, 21:20 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 26.04.04, 06:20 chyba muszę iść do lekarza. trochę przestaję się czuć.Pozdrawiam Carlo! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 26.04.04, 08:05 póki co niezgorzej, bywało już marniej.. Uri - mam nadzieję, że złe samopoczucie nie potrwa długo.. szybkiej poprawy życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 26.04.04, 20:35 uri_ja napisała: > trochę przestaję się czuć To postępujje od głowy czy od stóp? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 27.04.04, 06:38 Anetko, od głowy niestety, od głowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Cześć wszystkim.Jak tam się czujecie?Pozdrawi 27.04.04, 08:39 Szkoda. Gdyby od stóp, mogłabym Ci się wwierrrcić np. w kolano i znów zaczęłabyś się czuć. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
desygnat a co tam... 26.04.04, 17:43 a co mi tam, jezeli ty codziennie pytasz o samopoczucie to bede odpowiadal codziennie jakie ono jest. Jest gorzej niz bylo. pzdrw D. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: 27.04.04, 07:39 ja mam dzisiaj eeg i troche sie boje, ze mozgu nie znajda, poza tym wszystko ok :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Nie widać Cię od 2 dni, czemu? 30.04.04, 00:06 Właśnie Carlo,słoneczko gdzie jesteś?Tyle słońca w całym mieście...... Odpowiedz Link Zgłoś